|
Õhtul
Nov 21, 2010 21:40:40 GMT 2
Post by Sofia Chemistry Longbridge on Nov 21, 2010 21:40:40 GMT 2
Kõrvaklapid Sofia peas hellitasid neiu kõrvu tema lemmikbändi kõige uuema albumiga, pannes tüdruku vaikselt kaasa laulma. Samal ajal kui tema jalad kandsid ta Sigma Phi Zeta poole. Ta on siin küll alles mõned kuud liige olnud, kuid selleajaga on see korporatsioon saanud tema teiseks pereks. Halval päeval tuleb ta siia rahva sekka enda meelt tõstma, aga kui rahvast pole, siis kirjutama. Kasu mõlemal juhul.
Surunud ukse lingi alla, avanes uks Sofia ees, lastes tüdruku sooja ruumi. Eriti soe tundus see veel siis kui sa oled tunde kõndinud külmas, lumises ja tuulises linnas ning otsides enda korteri võtmeid, mis itallanna arvatavasti oli taaskord ära kaotanud. Ning kuna viimane koht, kus ta käis on siin, siis proovis ta siin nende leidmiseks enda õnne.
Sofia kandis muidu põlvedeni ulatuvat punast villast mantlit, ümber kaela sooja valget salli, peas valget kootud baretti, käes valgeid kindaid. Kuid eemaldades enda seljast mantli, jäi tüdruk musta särgi, selle peal sinise lühikeste varukatega kampsuni peale, jalas mustad kitsad teksad ja põlvsaapad. Ümber neiu kaela rippus pika keti otsas vanaaegne Keltide mustriga kaunistatud münt.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
Ps?hholoogia, Sigma Phi Zeta juht, Meediaklubi liige(k.a raadio)
|
Õhtul
Nov 21, 2010 21:45:39 GMT 2
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 21:45:39 GMT 2
Ashton tuli korporatsioonimaja teiselt korruselt alla, kui ta kuulis, et keegi majja tuli. Käed põimunud ümber suure valge teetassi, jõudis ta alumisele korrusele ja naeratas neiule, kes nüüd välisukse juures seisis. "Hei," sõnas ta sõbralikult, naeratust näolt kaotamata. "Kuidas saan sind aidata?" küsis noormees. Ta oleks hea meelega pöördunud neiu poole nimepidi, kuid ta polnud päris kindel, kas üldse teab neiu nime. Korporatsioonis oli palju inimesi ning Ashton polnud veel kõigi nimesid jõudnud meelde jätta.
|
|
|
Õhtul
Nov 21, 2010 21:54:16 GMT 2
Post by Sofia Chemistry Longbridge on Nov 21, 2010 21:54:16 GMT 2
Sofia oli just kummardanud, et enda saapaid kotis olevate tenniste vastu vahetada kui keegi teda tervitas. Võpatades püsti hüpanud, lendasid järgnevad itaalia keelsed sõnad üle neiu huulte: "Sei sempre una mucca!" Tõlkes oleks see tähendanud - Sa igavene lehm - mida neiu kasutab ehmatuse korral päris tihti. Avanud silmad ning tõstes pilgu kõnetajale, ohkas Sofia kergelt. See polnud lehm, vaid hoopis korporatsiooni liige, kelle nime neiu taaskordselt ei mäletanud. "Mi scuso. Io non volevo spaventarti, o niente. Sto solo cercando le chiavi. Ho perso," lausus ta kiirelt. Alles peale hingetõmmet taipas ta, et noormees arvatavasti ei saa arugi itaalia keelest. Seega hingates uuesti sügavalt sisse, lausus ta inglise keeles uuesti: "Ma otsin enda võtmeid," naeratas ta hetkeks.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Õhtul
Nov 21, 2010 21:58:13 GMT 2
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 21:58:13 GMT 2
Ashton kuulis neidu midagi itaalia keeles rääkimas ning see ajas noormehe naerma. "No, ma loodan, et sa mulle midagi halba ei öelnud. Muidu ma peaksin sind karistama," muigas ta ning võttis lonksu teed. "Võtmed..." pomises Ashton siis ning mõtles hetke. "Ma pole leidnud, aga ma võin aidata otsida, kui soovid," sõnas ta naeratades ning asetas teetassi esikus olevale kummutile, kuhu liikmed tavaliselt oma mütse ja kindaid jätsid.
|
|
|
Õhtul
Nov 21, 2010 22:05:16 GMT 2
Post by Sofia Chemistry Longbridge on Nov 21, 2010 22:05:16 GMT 2
Noormehe reaktsiooni peale kergelt turtsatanud, võttis Sofia saapad enda jalast, pannes jalga hoopiski villased sokid, mis olid samuti enda tee kotti leidnud millalgi. Valge barett, kindad, sall leidsid samuti enda koha riiulis, nagu ka mantel, mille neiu sinna riputas. Maas oleva koti õlale pannud, kõndis ta aeglaselt ukse juurest edasi, pilku noormehel hoides. Viimane oli küll tuttav, aga nimi ei tahtnud kuidagi meenuda. "Vahepeal on lausa tore olla ainukene, kes saab itaalia keelest aru," pomises ta õrnalt naeratades. Sofia sõrmed liikusid kergelt läbi tumepruunide juuste, sasides neid. Tüdruku kastanipruunid silmad silmitsesid tuba, kus ta oli viibinud alles mõned tunnid tagasi. "Tore oleks. Sest ma olen neid juba kaks tundi otsinud kohtadest, kus ma olen üldse tänane päev viibinud," lisas ta pilgu ruumilt tagasi noormehele viies.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Õhtul
Nov 22, 2010 16:27:25 GMT 2
Post by Ashton Porter on Nov 22, 2010 16:27:25 GMT 2
Ashton ei kuulnud, mida neidis sõnas ning kehitas õlgu. "Oh, vaeseke," sõnas ta siis ning võttis suuna tuppa, mida sai nimetada elutoaks, kuid mis seda siiski selle otseses tähenduses polnud. "Ma olen muide Ashton, aga sa ilmselt tead," tutvustas noormees end nüüd naeratades ning heitis pilgu diivani alla. Talle tundus, et see oli hea viis neiu nime teada saamiseks. Samuti ei tulnud poisil pähe, et neidis ei tea, kes ta on. Nad olid siiski ühest korporatsioonist ning pealegi oli Ashton selle sama korporatsiooni juht! Nii et selle peale noormees ei mõelnud. Pigem mõtles ta, et mis neiu nimi olla võiks. Pakun Mary, mõtles nüüd noormees ning naeratas siis. Tüdrukule oleks hästi Mary nimeks sobinud. Ehk läheb täppi?
|
|
|
Õhtul
Nov 22, 2010 17:09:23 GMT 2
Post by Sofia Chemistry Longbridge on Nov 22, 2010 17:09:23 GMT 2
"Mul on pigem kahju nendest, keda ma olen sellega täna tüüdanud," lausus Sofia raskel ohkel. Aeglasel sammul liikudes samuti elutoa suunas, lasi ta pilgul üle toa käia, äkki märkab ta midagi läikivat kuskil kapi otsas või akna laual. "Kuulnud nagu olen," kehitas ta peale noormehe oma poolset tutvustust õlgu. Sofia teadis, et neil on uus juht, kuid ta polnud teda kunagi kohanud, seega teadis ta vaid eesnime. Ning olles selles rohkem kui kindel, et noormees tema nime ei tea, pööras Sof enda pruunid silmad talle, tutvustades end õrnal naeratusel. "Ma olen Sofia Chemistry Annabel Marielle Clarissa Longbridge. Aga ma eelistan ainult Sofiat," lausus ta, lastes enda kotil ukse juurde nurka vajuda, samal ajal silmitsedes võimalikke kohti, kus tema võtmekimp võiks puhata. Ometigi oli seal lisaks korteri võtmetele ka tema autovõtmed.
|
|