Janelle Desiree Revons
19.aastane
Sigma Phi Zeta liige, ?igusteadus
Love is a serious mental diseas.
|
Keskööl
Nov 21, 2010 17:05:43 GMT 2
Post by Janelle Desiree Revons on Nov 21, 2010 17:05:43 GMT 2
Vaikselt krabistas keegi neljanda toa ukse taga võtmetega. Janelle ei suutnud koheselt võtit õigesse kohta suunata. Kas asi oli kerges peavalus või millegis eelnevas polnud tal aimugi. Lõpuks ukse avanud vajus Desiree tuppa ning potsatas oma voodile. Ta oli rohkem kui kindel, et ta ajab kõik ülesse, kuid täna polnud mitte kedagi sellel kellaajal toas, mis oli üllatav. Samas oli ju ka reede õhtu, mis tähendas, et enamus on pidudel või klubides. Desiree võttis oma jope ära, riputades selle nagisse ning vajus oma voodisse tagasi istukile.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
Ps?hholoogia, Sigma Phi Zeta juht, Meediaklubi liige(k.a raadio)
|
Keskööl
Nov 21, 2010 18:06:11 GMT 2
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 18:06:11 GMT 2
Ashton oli hetk hiljem samuti ukse taga. Ka tema üritas võtmega ust avada, kuid avastas siis, et see juba oli lahti. Nüüd lükkas noormees ukse lahti ning üritas näida võimalikult kaine. "Tervist," sõnas ta ning potsatas siis esimesele voodile istuma. See polnud tema oma... vist.. Võib-olla oli ka? Igaljuhul oli see tühine asi praegu. Tema lähedal istus kena tütarlaps. Ta toakaaslane. Kogu tähelepanu tuli talle pöörata.
|
|
Janelle Desiree Revons
19.aastane
|
Keskööl
Nov 21, 2010 18:13:41 GMT 2
Post by Janelle Desiree Revons on Nov 21, 2010 18:13:41 GMT 2
Just hetkel, kui tütarlaps oma patsi kinnitatuid blonde juukseid lahti tegi, märkas ta, et üks tema toakaaslastest oli tuppa jõudnud. Tütarlaps kergitas korraks kulmu ning turtsatas, kuna Asthon oli maandunud täiesti teise inimese voodile. "Õhtust sullegi," lausus tütarlaps naeratades ning tõmbas oma kampsuni seljast, jäädes t-särgi väele. Desiree liikus kapi juurde, kus tema riided asusid ning tõmbas sealst välja ühe valge pehme pusa. Tal oli jahe, kuna õues polnud just kõige soojem ilm. "Lõbus õhtu baaris või klubis?" päris Janelle seejärel oma pilgu noormehele pöörates ning liikudes tagasi oma voodi poole. Õnneks polnud ta teksad vett saanud, kuna õue olev lumi sulas väga kergelt riietel, aga ta oli jõudnud enne tuppa tormata.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Keskööl
Nov 21, 2010 18:15:51 GMT 2
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 18:15:51 GMT 2
"Ma ei mäleta," naeris Ashton. "Mmm..." mõmises Ashton ning raputas pead. "Jap, ma ei mäleta. Ma tean, et ma alustasin ühika eest, aga kus ma edasi läksin ja mis tegin... ei mäleta," muigas noormees ning tõmbas käega läbi juuste. Noormees võttis tagi taskust välja väikese kotikese kanepiga. "Lähme teeme kusagil?" küsis ta neiult.
|
|
Janelle Desiree Revons
19.aastane
|
Keskööl
Nov 21, 2010 18:27:50 GMT 2
Post by Janelle Desiree Revons on Nov 21, 2010 18:27:50 GMT 2
Janelle vaatas noormeest, kes tundud olevat veidi segaduses või tegelikult täpsemalt öeldes mäluaugus. Tütarlaps tõmbas oma sõrmedega õrnalt läbi juuste ning kuuldes noormehe pakkumist turtsatas. "Mälu värskendamiseks on meil olemas rõdu. Ja ma liitun sinuga, kuid seda jama ma ei tee. Minule piisab ka tavatubakast,"teatas tütarlaps naeratades ning läks oma koti juurde ning tõmbas välja jointipaki ning keeras endale kokku kirsitubakast jointi. Sinna kanepit lisada polnud tal plaaniski. Tütarlaps kõndis seejärel oma sahtli juurde ning tõmbas sealt välja rummi. "Soovid peaparandust?" küsis ta naeratades ning võttes endale ühe klaasi. Jah, Desireel oli tava jätta klaase tuppa, mille ta köögist oli toonud, puhtaid klaase muidugi. Kuna ta ei viitsinud iga häda pärast ronida kuhugi teisele korrusele. Ootamata noormehe vastust tegi ta endale ühe koksi ja jättis teise klaasi lauale. Seejärel liikus ta rõduukse juurde ning avas selle. "Tuled ka?"küsis ta muiates ning astus rõdule.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Keskööl
Nov 21, 2010 18:31:39 GMT 2
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 18:31:39 GMT 2
Ashton valas endalegi rummi ning jalutas siis rõdule. "Ma teadsin küll, et meil rõdu on," pomises ta veidi pahaselt ning asetas klaasi rummiga rõdu äärele, et endale üks kanepi joint keerata. Selle põlema pannud pakkus ta ka Janelle'ile tuld. "Pole just tihe juhus see, kui ma kanepit teen.. Ausalt," sõnas ta ning haaras siis peast. Kõik käis nii kiiresti. Polnudki palju vaja, et mõjuma hakkaks. Mõned mahvid tõmmanud ja siis rummi peale joonud, ulatas ta ka toakaaslasele itsitades oma joint'i. "Võta üks mahv, ole musi."
|
|
Janelle Desiree Revons
19.aastane
|
Keskööl
Nov 21, 2010 18:37:33 GMT 2
Post by Janelle Desiree Revons on Nov 21, 2010 18:37:33 GMT 2
Võtnud lonksu oma koksist toetas ta selle aknalauale ning pani oma kirsijointi põlema ning võttis paar mõnusat mahvi. Ta oli oma tule tuppa jätnud, niiet jahm, muud moodi ei saanud, kui pidi Asthonilt võtma. Tundes tugevat kanepi lõhna, pani ta rõdu ukse kinni, kuna polnud vaja, et see asi pärast kardinate külge jääks ja nende tuba mitu päeva kanepi järgi haiseks. Kuuldes noormehe lauset, et see pole tihe juhus, tütarlaps turtsatas. "Ja mis siis selle harva juhuse ka põhjustab?" päris ta huviga võttes aeglaselt mahve oma jointist. Kui Asthon oma jointi tema poole ulatas raputas tütarlaps pead: "See ei mõju mulle, usu mind, proovinud korduvalt. Ma jään alkoholist ka kiiremini täis, kui kanepist. Perekonnaviga vist," ütles noormees naeratades ja võttis lonksu koksist.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Keskööl
Nov 21, 2010 18:45:41 GMT 2
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 18:45:41 GMT 2
"Ma ei tea, mul oli täna lihtsalt selline tunne, et peaks ühe gee ostma ja siin ma nüüd olen sellega. Sellest jagub muidugi aastaks mul," itsitas Ashton ning raputas siis pead. Sellest aitas. Noormees kustutas jointi ning võttis lonksu rummist. "Kanep on tore asi.. vahel," sõnas mees ning vaatas hämaras valguses Janelle'ile silma. Noormees võttis neiu lõua õrnalt oma käe vahele ning suunas seda valguse poole. "Oled sa kunagi mõelnud, et silmad on nagu universum?" küsis ta neiu ilusaid silmi vaadates.
|
|
Janelle Desiree Revons
19.aastane
|
Keskööl
Nov 21, 2010 18:52:53 GMT 2
Post by Janelle Desiree Revons on Nov 21, 2010 18:52:53 GMT 2
Janelle kuulas noormehe kanepijuttu ning jõi aeglaselt oma koksi. Ta teadis suurepäraselt kus ta saaks kanepit ja muud sellist staffi, aga teda see lihtsalt ei huvitanud. Narkootikumid ei olnud tema huviorbiit ning kõik mis oli narkootiliselt tõmmatav talle samuti ei mõjunud. Polnud ime, et mõned ta suguvõsas olid alkoholismi probleemiga, kuid mitte keegi ei surnud üledoosi. Tütarlaps asetas oma klaasi aknalauale tagasi ning temale üsna järsku oli Asthon tema juures. Kuuldes noormehe komplimenti Desiree naeratas ning lausus: Eip, ei ole. Ei põe nartsissose sündroomi,". Ta oli rohkem kui kindel, et Asthoni praegune käitumine oli tingitud sellest, et ta oli joonud ja laksu all korraga. Aga noh, ega see, kas see oli tõsi või mitte ei saanuks ta preagu nii või naa teada. Tütarlaps hoidis enda käes suitsu koni, mis juba ära kustunud ning viskas selle lihtsalt rõdu põrandale maha. Oleks pidanud mainima, et väljas oli jahe. Janelle võttis Asthoni kätest kinni ning lausus vaikselt: "Mul on külm, niiet liigume tuppa," ja võttis noormehe käest kinni, teda sisse vedades. Ega tal vaja ei olnud, et Asthon haigeks jääks.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Keskööl
Nov 21, 2010 19:12:55 GMT 2
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 19:12:55 GMT 2
"Eiei, ma ei mõelnud konkreetselt sinu silmi või no.. Sinu silmi ka, aga üleüldse..Kõikide inimeste silmad on nagu universumid. Ja kui väikesed oleme tegelikult meie ja kui suur universum," seletas Ashton nüüd juba tähistaevasse vaadates ning lasi end siis ära vedada. Sisse jõudes ta neiu käest lahti ei lasknud, vaid istus koos temaga nüüd juba enda voodile. Õnneks oli noormees ka oma rummiklaasi kaasa toonud. Sellele järgi minnes oleks ta ilmselt jäänud tähti vaatlema. Võtnud lonksu rummist, naeris noormees veidi aega. "Elu on ikka nii naljakas."
|
|
Janelle Desiree Revons
19.aastane
|
Keskööl
Nov 21, 2010 19:19:16 GMT 2
Post by Janelle Desiree Revons on Nov 21, 2010 19:19:16 GMT 2
Tütarlaps hakkas naerma, kui kuulis Asthoni edasist juttu, kuna sai aru, et oli noormeest valesti kuulnud. Ainuke, mis ta selle peale ütles oli: "Ups, minu viga." ning lasi Asthonil jätkata. "Nojah, universum on tõesti suur ja põhjatu, seega on mõnikord inimest silmadest midagi kerge väljalugeda, mõnikord raske,"teatas Desiree naeratades ning vaatas Asthonile otsa. Seejärel, kui kuulis kommentaari, et elu on nii naljakas, kergitas Janelle kulmu. "Ja milllega sa seda väidet tõestama hakkada?"küsis tütarlaps ühe vaba käega juuksesalku sõrmede vahele võttes ning seda kruttides. Ta isegi ei teadnud, miks ta kohe esimese asjana ei tõmmanud oma kätt Asthoni käest eemale ning miks ta noormehe voodil istus. Ei tegelikult, sellele oli loogiline seletus olemas. Nii oli soojem.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Keskööl
Nov 21, 2010 19:23:39 GMT 2
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 19:23:39 GMT 2
Ashton lasi nüüd automaatselt neiu käest lahti ning tegi kätega suure ringi. "No vaata..." alustas ta ning seejärel maandusid ta käed endale sülle. "Ma ei tea... Aga lihtsalt on," sõnas ta vaikselt peale mõningast vaikust. Nüüd pööras ta oma silmad, mis ennist tühja vastasseina jälgisid Janelle'le. "Sa ju tegelikult arvad ise ka nii, aga selgitada ei oska, eks?"
|
|
Janelle Desiree Revons
19.aastane
|
Keskööl
Nov 21, 2010 19:30:39 GMT 2
Post by Janelle Desiree Revons on Nov 21, 2010 19:30:39 GMT 2
Vaadates noormehe suurt ringitamist ning lõpuks otsusele jõudmist, et ta ei oska selgitada, hakkas Janelle järjekordselt lõbusalt naerma. Miks olid küll sellised asjad nii naljakad. "Noh vastupidiselt sinule, kes peaks teadma kõike meil, kuna siiski valituda korporatsiooni juhiks. On mul väiteid väga palju, aga ma ei kipu neid avaldama," teatas tütarlaps lõbusalt ning võttis kaks lonksu hoopis noormehe koksist. "Anna andeks, ma ei viici enda omale rõdule järgi ronida," ütles tütarlaps vaikselt. "Mille ma sulle võlgu olen?" päris tütarlaps väga järsult teemast välja kaldudes. Tavaliselt küll pidi isik ise meeles pidama, mida tegi, aga seekord oli ta meeldetuletaja.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Keskööl
Nov 21, 2010 19:37:59 GMT 2
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 19:37:59 GMT 2
"Korporatsiooni juht ei pea ka kõike teadma," muigas Ashton. "Ma olen ka inimene, kujutad sa ette," sõnas ta nüüd ning jälgis Janelle'i. "Pole hullu," lausus ta sellepeale, et neiu tema klaasist joob. "See ju oligi sinu rumm," lisas Asht ning tõmbas siis käega läbi juuste. Hetkel oli tal mingisugune selgem hetk, kuid kusagil ajusopis naeris keegi nii, et noormees isegi oleks tahtnud naerma hakata. Ta suutis end tagasi hoida ning vaatas Janelle'i segaduses pilgul. "Mille sa mulle võlgu oled?"
|
|
Janelle Desiree Revons
19.aastane
|
Keskööl
Nov 21, 2010 19:47:13 GMT 2
Post by Janelle Desiree Revons on Nov 21, 2010 19:47:13 GMT 2
Janelle raputas nooruki jutu peale. "Eip, ei tea, ma mõtlesin et sa oled tehtud soojast tekist ning šhokolaadist koos kuuma teega,"teatas Desiree lõbusalt turtsatades ning võttis veel lonksu Asthoni kokteilist. Kuuldes noormehe küsimust ehk, et ta ei saanud aru, miks Janelle päris võlgu olemise kohta, naeratatas tütarlaps salakavalalt: "Mida sa ei mäleta, seda pole olnud," ja rõdu poole, mille uks lahti lõi. No muidugi, kui ta oli sisse tulnud oli tal ununenud ju uks kinni panna. Janelle tõusis püsti ning sulges ukse. Seistes nüüd akna äärdes ning õue vaadates. Eelnevaga oli ta mõelnud seda nõmedat suitsetajate tava, mis kippus tihti kõigil tobedal hetkel meelde tulema. Kui sa pakud kellelegi tuld, siis on see keegi sulle ka midagi võlgu. Võib-olla oligi parem, et Asthon seda ei mäletanud. "Hmm, täna on ilus õhtu,"Janelle vaikselt ning vaatas välja.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Keskööl
Nov 21, 2010 19:49:57 GMT 2
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 19:49:57 GMT 2
Ashton raputas pead ning jõi oma kokteili ära. "Pole siin midagi," sõnas ta ning tõusis püsti, et Janelle tagasi voodile istuma suunata. "Räägi ära, mis ma sulle võlgu olen," lausus noormees. Kui Janelle juba alustas, pidi ta kindlasti ka lõpetama ning kellelegi võlgu olemist Ashton ei sallinud. "Kuulan sind huviga," sõnas noormees ning hakkas neiu juustega mängima. Ta isegi ei mõelnud, et see võib imelik tunduda - see, mis talle selle mõtte pähe pani, oli kanep, ning kanep ei mõelnud kunagi tagajärgedele.
|
|
Janelle Desiree Revons
19.aastane
|
Keskööl
Nov 21, 2010 19:55:29 GMT 2
Post by Janelle Desiree Revons on Nov 21, 2010 19:55:29 GMT 2
Janelle lasi end voodile istuma tagasi suunata, kuna tegelikult hakkas tal tasapisi pähe, asi oli selles, et kui pohmakale peale juua, siis mõjub alkohol märksa kiiremini kui tavaliselt. Kui Asthon ta juustega mängima hakkas ning käskis rääkida hakkas tütarlaps naerma, kuna tal hakkas ikka väga naljakas. "Mitte sina mulle, vaid mina sulle, totu," ütles tütarlaps läbi naeru ning hingas paar korda sügavalt sisse. "Ma küsisin seda lihtsalt lõbu pärast, et teada saada, kas sina pead ka sellest nõmedast suitsetajate tulepakkumise reeglist kinni või mitte, aga tundub, et mitte, kuna sul ei tulnud see isegi mitte meelde," seletas Desiree alahuulde hammustades ning Asthoni poole vaadates.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Keskööl
Nov 21, 2010 20:04:12 GMT 2
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 20:04:12 GMT 2
Ashton hakkas naerma ning lõpetas neiu juustega mängimise. "Vabanda, sina mulle, mitte mina sulle," muigas ta ning kuulas siis tüdrukut. "Aa, sa mõtled seda, et sa oled mulle nüüd öö võlgu?" küsis noormees kavalalt muiates Janelle'lt. "Tegelikult pole ma selle peale tõsiselt kunagi mõelnud, vaid olen alati seda naljaga öelnud... kui üldse olen. Aga kui sina leiad, et see on tõsine asi ja sellest peab kinni pidama, siis... me ei saa ju ometi reegleid rikkuda," muigas Ashton. Jah, kanepi mõju hakkas vaikselt vähenema. Rummi oma see-eest aga püsis ning noormehel sumises peas.
|
|
Janelle Desiree Revons
19.aastane
|
Keskööl
Nov 21, 2010 20:11:41 GMT 2
Post by Janelle Desiree Revons on Nov 21, 2010 20:11:41 GMT 2
Noormehe küsimuse ja jutu peale hakkas tütarlaps naerma ja raputas mitu korda pead. Jumal küll, kuidas poisid sellest kogu jutust alati ainult ühe lause välja võtavad. "Minu teada piirdus see võlguolemine valikuliselt kas roosi või šhampuse või millegi muuga aga ei sisaldanud kindlasti mitte ühtegi ööd. Niiet sinu mõtlemine läheb kaugemale kui minu oma ja minu jaoks ei ole see tõsine asi, vaid see jutt oli lihtsalt vaikuse lõhestamiseks,"teatas Desiree ning jälgis noormehe reaktsiooni. Tegelt kogu selle väite peale sai üldiselt ju vaielda, kuna nagu ka kõlakad, muudetakse ka selliseid tobedusi iga inimese poolt päris palju. "Aga unustame nüüd selle totruse ära eksole,"ütles tütarlaps armsalt naeratades ning vaatas noormehele lihtsalt otsa oma sügavalt rohekas-hallide silmadega.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Keskööl
Nov 21, 2010 20:22:52 GMT 2
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 20:22:52 GMT 2
"Minu sõpruskonnas ei ole mingeid roose ja šhampuseid, ainult ööd," naeris Ashton ning viskas end põiki voodile pikali. Pea käis õrnalt ringi, kuid noormees tundis, et kanepi laksu all ta enam ei ole. Nii üürike see oligi. Teist suitsu ta aga teha ei tahtnud. Oleks ainult jooki rohkem olnud. Ashton ohkas ning lõi siis mõtteis käega. Piisas ka seltskonnast. Talle polnudki rohkem juua vaja, muidu ta oleks võib-olla teinud midagi,mida ta oleks hiljem kahetsenud.
|
|
Janelle Desiree Revons
19.aastane
|
Keskööl
Nov 21, 2010 20:34:06 GMT 2
Post by Janelle Desiree Revons on Nov 21, 2010 20:34:06 GMT 2
Tütarlaps ajas end püsti, kui Asthon end ei tea kuidas voodile keeras. "Noh, sel juhul on sul ju eriti kerge," ütles tütarlaps muiates ning kõndis oma voodi juurde. Toas oli nüüd juba liiga palavaks läinud. tundus, nagu oleks keegi järsku kütte sisse keeranud ja selle umbes sajale kraadile lasknud. Janelle võttis oma pusa seljast ning jäi t-särgi väele. "Ära nüüd ometigi ütle, et sa veel magama jääd,"ütles tütarlaps hoopis toas asuvale lauaäärel istudes ning lonksu puhtast rummist võttes. "Sa oled ju ometigi üks nendest, kes oskab pidutseda ning ei maga pärast viit sekundit võimis?" päris tütarlaps ning vaatas voodi poole, kus Asthon vedeles. Õnneks oli toas üsna hämar, kuna põles ainult pisike lambituli mitte laetuli. Millegi pärast tekitas kogu see asi rahulikuma tunde.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Keskööl
Nov 21, 2010 20:39:16 GMT 2
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 20:39:16 GMT 2
Ashton naeris ning toetas end siis küünarnukkidele, kui Janelle voodist püsti tõusis. "Ma oskan pidutseda küll, aga mis ma pidutsen, kui sa nii kaugel oled," muigas Ashton ning patsutas voodile enda kõrvale. Noormees ise sättis end nüüd normaalselt voodile, mitte põiki, nii, et Janelle mahuks istuma ja tahtmisel ka lamama.
|
|
Janelle Desiree Revons
19.aastane
|
Keskööl
Nov 21, 2010 20:50:41 GMT 2
Post by Janelle Desiree Revons on Nov 21, 2010 20:50:41 GMT 2
mul on meeldiv nimemuutus Joann nojah xd
Janell silmitses noormeest, kes ennast nüüd rohkem istukile ajas ning võttis veel lonksu rummist. Kuuldes noormehe lauset ning nähes, et Asthon tahaks, et ta läheks tagasi ta voodile, kehitas tütarlaps õlgu ning võttes rummi kaasa lohistas ta ennast noormehe kõrvale voodiäärele istuma. "Soovid?" päris ta noormehelt lonksu võttes ja seejärel talle rummipudelit ulatades. Desireel toimus peas praegu väga segane tunne, kuna ta vist enam väga ei kontrollinud ennast. Ta unustas head vanad sõnad, et pohmaka peale ei tohi kohe kanget peale lasta ja veel puhtalt. See võis Janelle päris kiiresti hõljuma viia. Pealegi veel täna.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Keskööl
Nov 21, 2010 20:54:29 GMT 2
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 20:54:29 GMT 2
Ot: Ma ei tea, millest sa räägid Ashton noogutas ning kummutas suure lonksu puhtast rummist alla. Tal polnud sellise alkoholi hävitamisega mingeid probleeme, noormees oli seda ennegi teinud, kuigi mitte päris ammu. "Aitäh," sõnas ta ning ulatas pudeli tagasi Janelle'ile. "Mida sa üldse õpid?" küsis Ashton. Ta polnud päris kindel, kas Janelle oli seda talle kunagi öelnud.
|
|
Janelle Desiree Revons
19.aastane
|
Keskööl
Nov 21, 2010 21:03:44 GMT 2
Post by Janelle Desiree Revons on Nov 21, 2010 21:03:44 GMT 2
no vaata nüüd seda, ise ei pane tähelegi, et seda on nii näha, kui sa modifyt positust
Saades pudeli Asthoni käest tagasi hoidis tütarlaps seda natukene aega lihtsalt enda käest. Kuuldes noormehe küsimust keeras ta oma näo tema poole ning vastas: "Ikka õigustteadust, ikka õigusteadust,". Kus Asthon õpib seda polnud vaja küsida, ta teadis suurepäraselt, et see mees käib psühholoogia loengutes. Muidugi arvestades teadis ta seda läbi oma allikate ja teine igaüks kes kunagi korpi oli ristitud, pidi oma juhtide kohta oma asju teadma. Tütarlaps võttis viimase suure lonksu rummist ning asetas selle siis voodi kõrvale. Tema pea hakkas juba väga uduseks minema. See oi vist tänane lõpustaadium. "Tead, sinul on palju pehmem madrats kui mul, see pole üldse aus,"teatas tütarlaps turtsatades ning liigutas madratsit kätega ülesse alla.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Keskööl
Nov 21, 2010 21:20:37 GMT 2
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 21:20:37 GMT 2
Ot: :-D :-D :-D
Ashton hakkas naerma. "Jah, see on see juhtide eelis - saame paremad madratsid ja voodipesu on meil ka pehmem," naljatles noormees, kes oli küll purjus, kuid suutis nüüd juba üsna mõistlikku juttu rääkida. "Söök on meil ka tegelikult parem, aga seda teavad vähesed.. See on nüüd minu ja sinu saladus, shhh," sosistas Ashton ning muigas. Loomulikult polnud ükski ta väidetud asjadest tõsi - noormees tegi nalja.
|
|
Janelle Desiree Revons
19.aastane
|
Keskööl
Nov 21, 2010 21:29:21 GMT 2
Post by Janelle Desiree Revons on Nov 21, 2010 21:29:21 GMT 2
Kuuldes noormehe öeldut hakkas tütarlaps naerma ning lasi end seejärel Asthoni kõrvale pikali, kuna tahtis testida, kas lamada on selle peale sama mõnus kui istuda. Ta pööras end näoga noormehe poole ning pani oma sõrme vastu noormehe nina teda mahedal toonil süüdistama hakates: "Tead, et valetamise eest võib sind kongi panna või sulle umbusaldust avaldada?" ning vaatas Asthonile otsa. Ega tegelikult teda väga ei huvitanudki, mis ta tegi, kuna tal oli lõbus ning seltskond oli hea. Janelle teadis, et tegelikult ei olnud ühelgi juhil söögi, pesu ja muu osas ühtegi eelistust. Privileege oli neil kõigil küll, kuid mitte sellised.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Keskööl
Nov 21, 2010 21:31:01 GMT 2
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 21:31:01 GMT 2
"Kongi mitte panna, aga umbusaldust saab küll avaldada jah," muigas Ashton kavalalt. "Aga hmm... Mis ma nüüd tegema peaksin, et sa mulle umbusaldust ei avaldaks?" küsis ta, hetkeks näole mures pilgu manades. Seejärel naeratas ta jälle kavalalt.
|
|
Janelle Desiree Revons
19.aastane
|
Keskööl
Nov 21, 2010 21:41:55 GMT 2
Post by Janelle Desiree Revons on Nov 21, 2010 21:41:55 GMT 2
Janelle lasi korraks alahuule alla, kui sai aru, et ta Asthon teadis, et kongi teda valetamise eest pista ei saa. " Ja mina juba lootsin," ütles ta nagu nördinud hääletooniga. Kuuldes noormehe küsimust, et mis ta tegema peaks, et Desiree talle umbusaldust ei avaldaks, ilmus tütarlapse näoilmele lõbus naeratus. Janelle liikus Asthonile lähemale ning sosistas vaikselt: "Hetkel vast mitte midagi" ja vaatas teda kavalalt. Alkohol tekitas talle hetkel erinevaid mõtteid, mida tavaliselt ta niii kiiresti kaalunud ei oleks. Desiree lähenes noormehele veelgi ning ühel hetkel suudles teda, lastes lihtsalt mõtlematult endal teha seda, mis praegu juhtus.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Keskööl
Nov 21, 2010 21:52:06 GMT 2
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 21:52:06 GMT 2
Ashton muigas ning ta ei jõudnudki midagi öelda, enne kui Janelle teda suudles. Noormees asetas oma käed neidise pihale ning suudles teda vastu. Aegamööda muutis noormees oma suudlemisstiili kirglikumaks ning poisi käed hakkasid õrnalt tüdruku selga masseerima. Miks mitte? Janelle oli ju ilus tüdruk, süüdi jääb lõpuks ikkagi alkohol ja no.. idee tundus hea olevat. Noormees jätkas suudlemist ning lükkas neidise selili, ise talle peale ronides. Loomulikult ei toetanud Ashton oma keharaskust Janelle'ile peale. Ta hoidis end tüdrukust eemal ning jätkas suudlemist.
|
|