|
Post by Elizabeth C. Danger on Nov 20, 2010 17:01:07 GMT 2
Charlotte kõndis pilkases pimeduses mööda Cambridge äärelinna, olles ümbritsetud lagunenud majadest ning mõnest üksikust kodutust, kes viisid neidisele kahtlaseid pilke. Olgugi, et enamustele inimestele võis selline koht kõhedust tekitada, ei olnud Elizabeth üks neist. Istunud ühele poollagunenud maja trepile, viis Elizabeth pilgu ümbrusele. Väljas valitses pilkane pimedus kui välja arvata mõned üksikud tänavavalgustid, mis heitsid tänavale natukenegi valgust. Vaikselt ohanud, toetas neidis end vastu majaseina ning sulges silmad.
Ot: Ashtonile
|
|
Ashton Porter
20.aastane
Ps?hholoogia, Sigma Phi Zeta juht, Meediaklubi liige(k.a raadio)
|
Post by Ashton Porter on Nov 20, 2010 17:06:56 GMT 2
Ashton oli joomapeal käinud ning kakerdas nüüd vindisena mööda vana äärelinna tänavaid. Õrnalt lauldes, kõndis ta väga vildakal sammul mööda tänavat edasi, kuni ta ühe poollagunenud maja trepi otsa komistas. "Kuramus, kes sinu siia jättis?" küsis ta trepilt ning tõstis siis trepil istuvat noort neidu märgates pilgu. "Vabandage neiu, kas see koht teie kõrval on vaba?" küsis ta viisakalt ning võluvalt naeratades, ise veel veidi kõikudes.
|
|
|
Post by Elizabeth C. Danger on Nov 20, 2010 18:02:35 GMT 2
Charlotte kuulis juba eemalt, kellegi vaikset laulmist ning turtsatas selle peale lõbusalt. Avanud silmad, jälgis ta lõbusa muigega ühte noormeest, kes esmalt trepiga rääkis ning teda alles siis märkas. Kuulnud küsimust turtsatas Elizabeth lõbusalt ning silmitses meest mõne hetke. Mees just erilise vägistajana küll ei tundunud. "Ma arvan küll, et on jahh. Muidu kukute veel pikali," lausus Elizabeth enda säravvalget naeratust naeratades ning mehele otsa vaadates.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Post by Ashton Porter on Nov 20, 2010 18:27:18 GMT 2
Ashton naeratas ning istus siis neiule kõrvale. Hetkeks kaotas noormees tasakaalu ning toetas seetõttu armsale neiule peale. "Vabandust," sõnas ta ning ajas end kiirelt püsti. "Ma olen natuke purjus ja ma kardan, et te peate mind täna veel koju talutama:"
|
|
|
Post by Elizabeth C. Danger on Nov 20, 2010 18:49:12 GMT 2
SIlmitsenud lõbusa muigega meest, turtsatas Char muigega, kui mees vabandas kui mees ennast vastu teda korra toetas. 'Viisakust mehel vähemalt on,' mõtles neidis kerge muigega. "Esiteks, ma arvan, et me võime sinatada ning teiseks eks seda näha ole ning ma soovitan sul parem istuda. Pole vaja, et sa veel siia ninali käid," lausus Elizabeth naeratusega, silmitsedes meest ning jälgides ega viimane pikali siia ei kuku.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 16:10:05 GMT 2
"Suurepärane idee," sõnas Ashton ning istus nüüd korralikult neidise kõrvale. "Ma olen korras, ausalt," lausus noormees ning pistis siis käed tagi taskusse. "Wow, õues on külma võitu ju..."
|
|
|
Post by Elizabeth C. Danger on Nov 21, 2010 18:14:27 GMT 2
Charlotte silmitses meest muigega ning mees tundus talle kusagilt tuttav. "Meest sõnast, härga sarvest, või kuidas iganes see ütlus ka on," lausus Liz kerge muigega, vaadates mehele otsa. "Hmm.. Veidi ilmselt on, kuid siiski mitte väga," lausus neidis silmitsedes meest kerge naeratusega. "Ega sa juhuslikult Cambridge ülikoolis ei käi?" küsis Liz seejärel mehelt.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 18:21:25 GMT 2
Ashton noogutas. "Käin küll," sõnas ta ning vaatas neidu kahtlevalt. "Sina ka? Mis sa õpid?" uuris noormees ning mõtles veidi. Neiu tundus nüüd, pikemalt vaadates ka talle veidi tuttav. "Oled sa korbis ka?" küsis noormees nüüd. Tal oli kahtlust, et see kena neidis on Sigma Phi Zeta liige ning tema teadupärast on selle juht.
|
|
|
Post by Elizabeth C. Danger on Nov 21, 2010 18:29:21 GMT 2
Kuulnud meest, muigas Char kergelt, silmitsedes meest. "Mina ka jamhh.. Õigusteadust," lausus Elizabeth, silmitsedes meest lumivalge naeratusega. "Mnjaaa.. Olen küll," lausus neidis kerge muigega, silmitsedes meest seejärel mõtlikult ning seejärel ta taipas, et mees tema kõrval oli Sigma Phi Zeta juht. Meenutanud mõne hetke mehe nime, hammus Liz kergelt huulde. "Sa oled Ashton vist eksole?" küsis neidis seejärel kahtlevalt.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 18:35:39 GMT 2
"Jaa, olen küll... Issake, sa oled Sigma Phi Zeta'st, eks?" küsis ta ning peitis siis pea kätesse. "Anna andeks. Päris tobe on siin sinu ees nii purjus olla. Ise peaksin veel eeskuju või midagi olema," sõnas Ashton end nüüd palju kainemana tundes.
|
|
|
Post by Elizabeth C. Danger on Nov 21, 2010 18:38:51 GMT 2
Kuulnud nüüd meest, hakkas Elizabeth lõbusalt naerma. "No selle peale ütleme nii, et juhtub ka parimatel, eksole," lausus Charlotte turtsatusega. "Ning mis sellesse eeskujusse puutub, sisi nohh.. Ma olen piisavalt vana küll, et mul pole kedagi endale eeskujuks vaja," lausus tütarlaps lõbusa muigega, silmitsedes Ashtoni. "Nii, et mul pole midagi sulle andeks anda," lausus Liz seejärel muigega, vaadates mehele otsa.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 18:48:34 GMT 2
Ashton vaatas neidu. "Kindel?" küsis ta ning naeratas siis. "Ma tunnen end halvasti praegu..." vahetas noormees kiirelt jututeemat. Ta oli ikka päris purjus. "Mis toas sa ühikas elad?" küsis noormees nüüd, olles kindel, et too elab ühikas.
|
|
|
Post by Elizabeth C. Danger on Nov 21, 2010 18:59:01 GMT 2
"Ma olen alati kindel," lausus Char kerge muiega, silmitsedes Ash'i. "Halvasti mismõttes?" küsis neidis seejärel mehelt, saamata aru, kas noormehel oli halb olal või tundis ta ennast enda sõnade pärast halvasti. "Neljandas toas ning sina?" küsis Liz seejärel mehelt. "Ning kui sul külm on, siis võime em ak kuhugile sisse minna," pakkus neidis seejärel mehele välja, kui talle meenus, et mees oli enne öelndu, et väljas on külm.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 19:26:32 GMT 2
"Et ma nii loll olen," muigas Ashton ning raputas siis pead. "Ja natuke palju alkoholi sai ka võetud," tunnistas noormees ning ohkas. "Ma olen ka neljandas. Ma kahtlustan, et sa pead mu nüüd koju talutama," sõnas mees alahuulde hammustades ning õrnalt muiates.
|
|
|
Post by Elizabeth C. Danger on Nov 21, 2010 19:37:10 GMT 2
"Eks meil kõigil ole oma lollid hetked," lausus neidis kerge muiega, silmitsedes Ashtonit. "Ma arvan, et su koju talutamine ei ole eriti probleemne," lausus Liz naeratusega meest silmitsedes. "Mida sa siis nii suurelt tähistasid või lihtsalt niisama jõid?" päris neidis huvitunult, eirates asjaolu, et see polnud mitte kuidagi tema asi. "Tahad kohe ühikasse minna või istume veel siin või läheme kuhugile mujale?" küsis Liz seejärel mehelt naeratusega-
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 19:41:22 GMT 2
"Hakkame vaikselt minema, mõne aja pärast ma võib-olla ei suuda enam ise liikuda ja siis sa pead mind seljas tassima," itsitas Ashton ning tõusis. Ta sirutas neiule käe ning kui too püsti tõusis, asetas noormees oma käe talle pihale. "Kus pool see ühikas ongi?" küsis ta ning kehitas siis õlgu, hakates lihtsalt kuhugi poole kõndima. Osavalt nihverdas ta eemale neiu küsimusest joomise kohta. Ta ei tahtnud sellest eriti rääkida.
|
|
|
Post by Elizabeth C. Danger on Nov 21, 2010 19:49:15 GMT 2
Kuulnud meest, turtsatas Char lõbusalt ning tõusis püsti ning asetas ka enda käe ümber mehe. "See oleks siis juba nagu see üks muinasjutt, kus üks mingi süüp kannab eeslit kukil ning siis ta möödub mingi tähtsa nina maja eest ning tema tütar polnud kunagi naernud ning kui see tütar tal seda tüüpi eesliga nägi, siis tütar hakkas naerma ning see tähtis nina pani ta sellele eeslitüübile naiseks ning andis mingi hullsuure varanduse pealekauba," seletas neidis muigega. Taibanud nüüd, et nad kõnnivad valele poole, turtsatas neidis lõbusalt. "Ausalt öeldes on ühikas täpselt teisel pool," lausus neidis muigega, muutes nende kõndimise suunda. See, et mees enda joomise põhjust ei öelnud, see ei häirinud Liz'i, kuna eks see ole igaühe enda asi.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 19:54:44 GMT 2
Ashton kuulas neiu juttu ning hakkas naerma. "See on päris hea muinasjutt," naeris ta ning kehitas siis õlgu. "Äh, teisel pool oleks palju huvitavam olnud ju. No, kui ühikas seal oleks olnud. Sest ma pole kunagi seda teed käinud. Aga nüüd on küll tuttav tee," seletas noormees ning vaatas vanemaid maju, mis selles linnaosas olid.
|
|
|
Post by Elizabeth C. Danger on Nov 21, 2010 20:09:29 GMT 2
Kuulnud Ash'i, turtsatas neidis lõbusalt. "Muidugi on. Ma võin seda sulel teinekord unejutuks lugeda kui sul und ei ole," lausus neidis lõbusa muigega, mida nii tihti tema näol näha võis. "No kunagi kui sa oled kainemas seisundis, sisi võime me ka sealt kaudu kunagi ühikasse minna," lausus neidis muigega, silmitsedes Ashtoni lõbusalt. "See tee peakski sulel tuttav olema. Kui ei oleks siis ilmselt oleks sul mingisugune veider mälukaotus," lausus Liz mängulise muigega.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 20:11:59 GMT 2
"Väga heaa!" naeris Ashton ning vingerdas korra. "Vabandust," sõnas ta nüüd ning naeratas Elizabethile. "Kas ma juba ütlesin, et me oleme toakaaslased?" küsis ta veidi kahtlevalt.
|
|
|
Post by Elizabeth C. Danger on Nov 21, 2010 20:17:53 GMT 2
Kui Ashton naeris, naeris ka Elizabeth kaasa ning kui noormees vabandas, turtsatas Charlotte lõbusalt. "Lõpeta see vabandamine juba ükskord," lausus Char muigega, viies pilgu mehele. "Mmm.. Minu arvates sa vist mainisid seda küll jahh. Kas ma sind Ash'iks võin kutsuda?" küsis neidis seejärel enda toakaaslaselt kerge naeratusega, viies pilgu mehele.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 20:30:09 GMT 2
"No selge," muigas Ashton ning kortsutas siis kulmu. "Ash? Kas sulle tundub, et nimi Ashley sobiks mulle paremini?" küsis ta muiates. Ash ei olnud just hüüdnimi, mille üle noormees õnnelik oleks olnud. Heameelega oleks ta lubanud Liz'il kutsuda end mõne neidise enda välja mõeldud nimega.
|
|
|
Post by Elizabeth C. Danger on Nov 21, 2010 20:37:51 GMT 2
Kuulnud meest, naeris Charlotte mõne hetke enda helisevat naeru ning raputas seejärel lõbusa muigega pead. "Mkmm.. Kes ütles, et Ash võib olla ainult Ashley hüüdnimi?" küsis neidis seejärel muigega. "Aga kui sulle ei sobi see hüüdnimi, siis ma mõtlen sulel mingi parema hüüdnime välja, kuid seni pead sa siis leppima igava ning vaimuvaese nimega Ashton," lausus Char kerge muigega, viies pilgu mehele.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 20:42:15 GMT 2
"Vaimuvaene Ashton sobib, see on siiski mu nimi juba 20 aastat olnud," naeris Ashton ning tõmbas neidu jalutades endale veidi lähemale.
|
|
|
Post by Elizabeth C. Danger on Nov 21, 2010 20:47:24 GMT 2
Kuulnud meest, naeris Elizabeth lõbusalt kaasa, silmitsedes meest muigega. "Vaeseke," dramatiseeris neidis lõbusalt. "Mida sa ülikoolis üleüldse õpid?" küsis neidis seejärel mehelt naeratusega, kuna sellele küsimusele ta vastust tõesti ei teadnud. Kui mees teda endale veidi lähemale tõmbas, muigas Liz lõbusalt.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 20:51:03 GMT 2
"No, ma ei tea, mulle täitsa meeldib see nimi," muigas Ashton seejärel ning silitas siis õrnalt tüdruku selga. "Psühholoogiat," vastas noormees naeratades Liz'i küsimusele. "Ja sa ise?"
|
|
|
Post by Elizabeth C. Danger on Nov 21, 2010 20:59:00 GMT 2
Kuulnud meest, muigas neidis kergelt. "Võiniii," lausus Charlotte kerge naeratusega, tõdedes, et ega selell nimel midagi väga hullu viga nüüd ka polnud. On olemas palju hullemaid nimesid kui Ashton. "Mina õpin õigusteadust," vastas Elizabeth seejärel kerge naeratusega. "Sulle meeldib psühholoogia?" küsis Char seejärel noormehelet, naeratades enda lumivalget naeratust.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 21:05:06 GMT 2
"Jah, mulle meeldib psühholoogia," sõnas Ashton vaikselt ning muigas. "Ega ma muidu seda ju ei õpiks," naeris ta nüüd. Võis küll veidi naljakas tunduda, et Ashtoni sugune noormees psühholoogiast huvitus, aga nii see oli.
|
|
|
Post by Elizabeth C. Danger on Nov 21, 2010 21:12:54 GMT 2
Char muigas ning noogutas seejärel. Psühholoogiast polnud neidis kunagi vaimustuses olnud ning selle mõttest aru saanud. "Suhteline. Väga paljud õpivad lihtsalt midagi suvakalt, et nad saaksid pärast öelda, et neil on kõrgharidus või kuna nad lihtsalt ei tea, mida elus edasi teha," lausus neidis seejärel noormehele kerge naeratusega.
|
|
Ashton Porter
20.aastane
|
Post by Ashton Porter on Nov 21, 2010 21:22:51 GMT 2
Ashton raputas pead. "Ei, ma ei tulnud siia raha raiskama lihtsalt sellepärast, et saaksin hiljem öelda, et mul on kõrgharidus. See tõepoolest huvitab mind," seletas ta nüüd. "Aga kuidas sinu endaga on? Juristid on ju kõrgepalgalised. Kas tulid vaid seepärast seda õppima, et siis pärast head palka kusagil saada, või huvitab see sind tegelikult ka?"
|
|