Dani Davis
19.aastane
Delta Sigma Theta liige, Draamaklubi liige, Ps?hholoogia
|
Post by Dani Davis on Nov 16, 2010 23:54:30 GMT 2
DELILAH "DANI" DAVIS 19a. Psühholoogia
Sõbrad. Koolikaaslane - Nägupidi teame. Tuttava-tuttav - Paar korda oleme trehvanud. Tavaline sõber - "Oma jope." Hea sõber - Mõnus semu, kelle sms'i peale läheks kohale ka kõige halvemale peole. Lähedane sõber - Omad naljad, omad saladused.. Parim Sõber - Me teame üksteisest kõike. Hingesugulane - Saame juba näkku vaadates aru, millest teine mõtleb..
Vaenlased. Võõras - Ma ei tea sind, aga sa tundud ohtlik. Tüütu - Mine pinise kusagil mujal! Vältimine - Kõnnin kaarega mööda. Ebameeldiv - Viha on tugev ja julge sõna, aga sa lihtsalt ei meeldi mulle. Viha - Ma ei vastuta oma tegude eest. Täielik viha - Minu elu, sinu surm.
Armusuhted. Salajane armumine - Oh, could you be mine. Silmarõõm - Teed iga mu päeva päikseliseks. Sisse Võetud - Aaaahhh, kui kena! Flirtimine - Ajaviiteks vaid parimatele. Praegune kaaslane - Sa oled suurepärane! Keelatud Armastus - You'll never know. Liivakasti armastus - Oled juba aastaid kallis olnud. Üks Armastus - Three words, eight letters: I love you. Kaugenev Armastus - Mis küll valesti läks?
Et ma sind lisaks, postita järgnev informatsioon:
Nimi - Vanus - Kes sa olla soovid - Miks --------
|
|