|
Post by Elizabeth C. Danger on Nov 16, 2010 13:27:34 GMT 2
Charlotte jalutas mööda pimedat Cambridge'i jõudes lõpuks randa. Kõndinud aeglaselt mööda veepiiri, istus Liz rätsepaistes niiskele liivale maha, eirates teadmist, et ta lumivalge kleit puhtaks ei jää. Tõmmanud valget jakki endaqle veidi tihedamalt ümber, lasi neidis tuulel enda tumedaid juukseid lennutada ja seejärel viis Elizabeth enda tumepruunide silmade pilgu horisondile, mida ta ka järjekindlalt silmitsema jäi.
Ot: Stevenile
|
|
|
Post by Steven de Remessy on Nov 16, 2010 13:46:46 GMT 2
Steven kõndis mõttese vajunult ülikoolist eemale. Tal oli tunne, et tal hakkas tekkima kinnisidee, mis võttis ta elu ümber juba võimust. Teine, mis teda vaevas, oli kauaga salapärane kadumine. Noormees otsustas, et läheb randa, see koht oli tal alati aidanud mõtteid puhtaks saada. Kõndinud mõni aeg mööda juba jahtunud rannaliiva, avastas ta eemal lumivalges kleidis siluetti. "Nii hilisel kellaajal ja täiesti üksi ei saa ju titanicut järgi teha, olenemata sellest, et sul juuksed ja kleit tahavad lendu tõusta,"teatas noormees tütarlapsele ning jäi temast paar meetrit eemale seisma.
|
|
|
Post by Elizabeth C. Danger on Nov 16, 2010 14:02:03 GMT 2
Ot: Ma istun muide (:
Kuulnud nüüd korraga kellegi häält, võpatas Liz kergelt ning viis seejärel enese naeratava pilku noormehele, kes teda just kõnetanud oli, tundes ära Steveni. "Sellisel juhul peaksin ma vist sulle tänulik olema, et sa appi tulid," lausus Elizabeth lõbusa muigega, hoides enda pruunide silmade pilku noormehel. "Ja pealegi ei meeldi mulle eriti dramatiseerida. Seega ma arvan, et Titanic jääb ära," lausus Elizabeth, näol endiselt kerge muie.
|
|
|
Post by Steven de Remessy on Nov 16, 2010 20:53:14 GMT 2
Steven liikus Elizabethile lähemale ning vajus seejärel ta kõrvale maha. "Ei nojah, ma arvan, et üldiselt jääb see täna ära, kuna ma pole eriti DiCaprio vormis, aga võib-olla kunagi peale iluoperatsiooni võid helistada," teatas noormees rääkides täiesti ärimeheliku häälega, kuid siis hakkas lõbusalt naerma. "Aga sina sobiksid vast oma lehviva kleidiga küll sinna naisrolli. Näe, merekarp on sulle mehe eest!"teatas noormees valjult naerdes ning andis tütarlapsele suure merekarbi, mille oli varem leidnud liivast. Steven vaatas mere poole ning seejärel viskus mugavalt pikali.
|
|
|
Post by Elizabeth C. Danger on Nov 16, 2010 21:09:08 GMT 2
Kuulnud sõpra, naeris Elizabeth lõbusalt. "No tühja sest. Mulle sobid DiCaprioks küll," lausus neidis lõbusa muigega, hoidis silmade pilku Stevenil. "Oooo..," lausus neidis muigega, võttes merekarbi vastu. "Aga ma arvan, et sa sobid rohkem. Sa oled.. Inimlikum kui tema," lausus Charlotte muigega, viies pilgu hetkeks veekogule. "Aga mis sa siin kondad siis ka?" päris neidis muigega Stevenilt, viies pilgu noorukile, kes pikali oli heitnud.
|
|
|
Post by Steven de Remessy on Nov 16, 2010 21:33:04 GMT 2
Steven pani korraks silmad kinni ning nautis rahu. Aint väike kohin ja mitte midagi muud. Tütarlapse küsimuse peale avas ta korraks silmad ning vaatas Lizzie poole. "Noh linnas oli natukene äri ajada ja muud tegemist, muidu otsustasin peale ülikooli jõudmist, et toas oli liiga umbne ja jõudsingi siia,"teatas noormees ning tõstis oma ühe käe, toppides selle sügavale liiva sisse. "Ja mida sa noor neiu siin teed, ah? Lizzie sinuvanused tütarlapsed peaksid pimedatel õhtutel passima juba voodis ja tudima, mitte kondama siin ringi nagu sa teed!" teatas noormees etteheitva hääletooniga.
|
|
|
Post by Elizabeth C. Danger on Nov 16, 2010 21:42:58 GMT 2
Vaikse ohke saatel heitis ka Liz liivale pikali. "Mis äri siis ajasid ka?" küsis neidis mehelt uue küsimuse. No mis parata, et ta liiiga uudishimulik oli. Kuulnud nüüd Steveni etteheitvat märkust, naeris Elizabeth lõbusalt. "No kuule. Kaks aastat ette-taha," lausus neidis muigega. "Ja mulle ei meeldi tudida. Ringi konnata on palju ägedam. Ööd on.. Huvitavamad," lausus tütarlaps naeratusega, viies pilgu tumedasse taevasse.
|
|
|
Post by Steven de Remessy on Nov 16, 2010 21:51:13 GMT 2
Steven kuulis seda küsimust, millele ei oleks ta elu eest tahtnud vastata. Noormees mõtles, mida öelda. Ta ei hakka ju tütarlapsele otse näkku ütlema, et kuule ma siin müün narkotsi, et tahad äkki ka mõnda tabletti. Jah, muidugi tal oli hea põhjus, miks seda teha, ta ei teinud seda raha pärast ning veel vähem tarvitas ta ise. Aga oma lähedaste eest varjas ta kõiki neid asju, kuna ei soovinud, et keegi teaks. Tema ärist teadsid vaid kunded ja veel paar isikut. "Noh, ei mingi tõsine äri, lihtsalt müün oma jooniseid aeg-ajalt," ütles noormees vaikselt. Jutt vale, aga kõlas õigesti, kuna joonistada oskas ta tõesti suht hästi. Seejärel ütles noormees vaikselt: "Öös on müstikat..aga siiski, ööd on ohtlikud ka," ja vaatas taevasse samuti.
|
|
|
Post by Elizabeth C. Danger on Nov 16, 2010 22:47:09 GMT 2
Charlotte silmitses tähistaevast, kuulas lainete mühisemist ning seetõttu ilmus Lizi näole kerge naeratus. Niimoodi siin olla oleks võinud ta olla terve elu. "Sa oskad joonistada kohe nii hästi, et müüd neid?" uuris Char, viies pilgu Stevenile, tundes kuidas juuksed liiva täis lähevad. "Miks mina ühtegi näinud ei ole?" küsis Elizabeth, vaadates seejärel sõbrale süüdistavalt otsa. Mõne hetke pärast oli neidise pilk taevas tagasi. "Seda küll, kuid õnneks oskan ma ennast piisavalt hästi kaitsta," lausus Elizabeth kerge muigega, hoides pilku tähistaevas.
|
|
|
Post by Steven de Remessy on Nov 21, 2010 20:01:29 GMT 2
Steven oleks noogutanud, kui ta oleks istunud, aga praegu oleks olnud pea liigutamine ebamugav. Selle asemel mõmises ta lihtsalt vastuseks. Tütarlapse küsimuse peale, miks ta neid näinud ei ole kehitas noormees õlgu. "Sest et need on naivistlikud joonistused ning meeldivad vaid väga vähestele renessaansi ning naivismi austajatele. Mul on tegelikult ainult kaks klienti, kelle varasid ma koguaeg täidan,"seletas noormees vaikselt ning vaatas ülesse, kus oli väga palju tähti. "Keegi rohkem ei talu sellist lapsikut joonistusviisi ja pealegi, kui ma avaldaksin oma ostjad, siis arvatavasti ei käiks ma väga enam gentelmeni hulka, kellel on ärisaladus ning ma poleks vääriline juhikohta korporatsioonis,"seletas noormees vaikselt.
|
|
|
Post by Elizabeth C. Danger on Nov 21, 2010 20:14:19 GMT 2
Kuulnud sõpra, muigas neidis kergelt. "No võibolla kuulun ka mina nende väga väheste hulka," lausus Charlotte muigega, kuuldes lainete mühinat, mis oli nii mõnusalt rahustav. "No kui sina ei oleks väärt juhikohta Kappa Alpha Psi's siis on mul raske uskuda, et leiduks üleüldse kedagi, kes seda väärt oleks. Nii, et ära alahinda ennast, Steven. Sa oled parem kui sa arvad," lausus Charlotte naeratusega, mis ilmselt Stevenil märkamata jäi.
|
|
|
Post by Steven de Remessy on Nov 21, 2010 21:12:27 GMT 2
Kuuldes tütarlapse kommentaare tema juhiks olemise kohta noormees turtsatas. "Ega ma ei alahindagi, ma lihtsalt tean nii hästi reeglistiku, et ma ütlen sulle, minu vastu avaldataks selle peale umbusaldust ja korbi sponsorid lõpetaksid sponsoreerimise," ütles noormees Elizabethile ning vaatas taevasse, kui üks hetk nägi langevat tähte. "Soovi üks soov"ütles noormees Lizzile vaikselt ning ise mõtles korraks oma venna olukorra peale, kahju, et sellega kaasnevat soovides mitte midagi ei muutuks.
|
|
|
Post by Elizabeth C. Danger on Nov 22, 2010 17:03:30 GMT 2
Kuulanud sõpra, muigas Charlotte ning hoidis pilku taevas. "Mnjaaa.. Võimalik.. Teeme katse?" päris Elizabeth lõbusalt, olgugi, et ta ei tahaks sellise asjaga katset teha. "Sulle meeldib olla Kappa Alpha Psi juht?" küsis Charlotte Stevenilt ning naeratas kergelt. Märganud nüüd samuti langevat tähte, turtsatas Elizabeth lõbusalt. "Usu või ära usu aga mina ei usu sellesse. ning isegi kui usuks, siis mineviku muuta ei saaks ning nüüd pole mu elul enam midagi viga," lausus neidis vaikse ohkega. Muidugi ta igatses oma vanemaid, kuid see oli asi, mida ta enam muuta ei saanud.
|
|
|
Post by Steven de Remessy on Nov 22, 2010 23:25:25 GMT 2
Steven kuulas Charlotte juttu ning kui tütarlaps pakkus teha katset, kergitas noormees kulmu. "Mis katse?" küsis noormees naeratades. Kui tütarlaps küsis, kas Stevenile meeldib olla Kappa Alpha Psi juht ta noogutas. "Kindlasti, kuid ma võtan seda kui au, mitte kui järgnevat võimalust oma kurje plaane ellu viia. Muidugi mul pole aimugi, mis toimub teistes korpides ning seda, mis toimub minu omas teavad ka ainult selle liikmed. Ristimine on ainuke osa, mis muudab selle kõik palju raskemaks kui ta muidu on. Mõnikord tahaks kellelegi andeks anda, aga ma ei saa, kuna see pole minu võimuses," seletas noormees. Kuuldes tütarlapse juttu langevate tähtede kohta noormees vaid mõhises ning hammustas õrnalt alahuulde.
|
|
|
Post by upuvuxaye on Apr 14, 2019 12:28:39 GMT 2
|
|