Post by acatrintemppor on Feb 8, 2022 2:32:14 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magica.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magica.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod הרבה זהב ▞▞▞
▞▞▞ Magica.io 2022 version ▞▞▞
הייתי קצת לא בטוח לגבי המשחק הזה בגלל כל המשוב השלילי אבל הופתעתי לטובה מסגנון המשחק המסקרן ומשילובי הכישוף המעניינים. הדבר היחיד שהייתי רוצה לראות יהיה יותר מצבי משחק מכיוון שהזירה קצת משעממת לאחר זמן מה. בסך הכל משחק מעולה.
סופר מגניב ומשחק טוב
Farlight 84 Apk הורדה חינם לאנדרואיד - APKAndroidGamez
Magica.io Laga pjaw
Magica.io Action jgby
אני שונא את כמות הפרסומות שנזרקות אליכם ואני שונא את העובדה שהבוטים בתחילת המשחק מתחמקים מאלים, אם אלה היו מתקנים אולי הייתי מרוצה ונותן שיעור גבוה יותר (אבל אני עדיין אוהב את העובדה שאני יכול לשחק גרסה פשוטה של Magicka עבור מכשיר נייד)
חשבתי שזה חוטף כסף מסתבר שזה די מגניב. אתה רק צריך להתאמץ קצת. גם אין פרסומות הוא זול אז אם יש לך קצת שינוי לבזבז המשחק הזה יהיה מושלם
זה כיף מלכתחילה אבל אחרי קיר משתלם לנצח וזה כל מה שזה
Magica.io - Battle Royale Action mqts
ובכן, זה משחק מהנה אבל מודעות פשוט לא יאפשרו לי ללחוץ לפעמים כמו 20 אחוז מהזמן, בנוסף זה ממשיך לקפוא
די טוב בהתחלה ואז באחרון בריאות האויבים לא משתווה לשלך והם רק רוצים שתוציא את הכסף שלך על שום פרסומות שכן אם תראה תמחק את המשחק את כל ההתקדמות שלך
המשחק הזה היה פעם כיף אבל עכשיו כדאי לנצח, נהגת להשיג גיבורים על ידי הרמה כדי לפתוח אותם ואז להשתמש בזהב כדי לקנות אותם ועכשיו אתה צריך לקנות אותם או לקנות / לבזבז שעות בהרג כדי להשיג את חפצי החן האלה פשוט כדי להשיג גיבור הגון שאותו אתה צריך לשדרג, אפילו לא היית צריך לשדרג אותם במקור! עכשיו אני סתם מתלהם אבל אתה מבין מה אני אומר אז אני מסיים את זה כאן.
פרסומות יש הרבה מדי
הפרסומת הטובה ביותר אי פעם. קיבלתי את המודעה שבה הגברת עמדה להרוג את הבחור עם הכיסא. ואז זה נעשה אפילו יותר מושלם כשהשתנה למשחק לא ערוך והכתובית, "שילמתי עבור המודעה הזו בבקשה נסה את המשחק שלנו"
כיף ממליץ לראות פרסומות אחרת תדפקו
יותר מדי פרסומות וזה מציק מאוד
למה הבוטים האלה ברמה אחרת - בכל פעם שאני משחק, אני מתחיל ויש לפחות שני בוטים שמגיעים למקסימום עם יותר מ-1,000 בריאות לפני שאני עובר את הסיבוב הראשון. לא היה אכפת לי אבל אין דרך אלא אם כן אתה רוצה לטחון כל הזמן ולהיהרס לחלוטין במשך ימים ולעתים קרובות זה לא מספיק. ניתן לעשות את כל הערבוב של האלמנטים במהלך כ-20 משחקים, עד לשלב הזה כבר שאבת את כל הכיף מזה. רעיון נהדר למשחק, ביצוע גרוע ביותר.
התעייפתי אחרי השעה הראשונה, רק הגעתי לליגת הכסף כ-f2p והבוטים עכשיו משלשים את ה-hp שלי ועושים כפליים את כמות ה-hp שלי בנזקים, זה נהיה די בלתי ניתן לשחק אלא אם כן אתה מזרים קצת כסף למשחק. בקיצור, המשחק הזה הוא רק גרסת מזומנים, פרסומות בכל מקום, הקושי של הבוטים נותן לשחקנים את התמריץ לשלם כסף כדי לשחק/לנצח.
המשחק הזה די גס. ויש לו הרבה פרסומות אז זה הורס את הכיף
משחק זבל, שיעור ירידה מטופש והתאמה לא הוגנת. תמיד נאבק עם אידיוט מעלי. בסך הכל, משחק ברמת זבל היה לי אי פעם מסדרת io
משחק ממש טוב אבל.. אני לא יכול לשחק שוב את הארד או הכסף. 😭😭😭😅🤣
רעיון מהנה, ביצוע טוב, אבל אין לו משחק מאוחר. זה משתלם לנצח מכיוון שאתה לא מתקדם טוב עם הרמות. אתה מגיע לנקודה שבה לאויביך יש פי 10 בריאותך והם יכולים לירות בך אחד.
זה יכול להיות משחק מהנה... *יכול* אבל כל מה שיש זה משחק שמאלץ נואשות את המשתמשים לשלם כדי לנצח, אחרת אתה לא יכול אפילו להתחרות מול הבוטים אפילו לא לגרום לי להתחיל עם משתמשים משלמים. למשל אני משחק כבר יומיים. יש לי 463 כ"ס והנזק שאני עושה הוא 374. לכל אויב יש יותר מ-1500 כ"ס והורג אותי בזריקה אחת... מה אני אמור לעשות? לצפות בפרסומות ולבזבז אבני חן? אל תתקין את המשחק.
אני מאוד אוהב את המשחק איש תמשיך בעבודה הטובה מערכת ה-AI היא קשה וטובה כי הם מאמנים ומובילים אותנו לכישורים אגרסיביים. למדתי איך להתחמק מהכישורים או הקסם שהם זורקים. למדתי איך לזוז, לחשוב ולהגיב מהר יותר. אני משתמש במחשבות האלה irl 👆 תודה וכל הכבוד.
סקירה לאחר משחק ראשון - 96 דקות ברציפות. עשוי טוב מאוד! לחיים! הצלילים היו מהנים מספיק כדי ללבוש את האוזניות, וללא חפצים שמיעתיים מוזרים. בקרות A+ היו כמעט מושלם - מדי פעם אפשר לעבור ביהלום ורוד מבלי להרים אותו. ב-96 הדקות, אני יכול לחשוב על 4 מקרים, אז לא נורא. A לא ניתן היה להבחין בין שחקנים אחרים לבין בוטים. A+. עם הפונט זעיר, אפילו ב-Samsung Note 9 - לא ניתן היה לראות את שמות השחקנים.
Cooking Sizzle: Master Chef Simulação rin
אוהב את האפליקציה בבקשה עדכן אותה בכיף אוהב את החיפוש אוהב את האגדי אבל בעיה אחת הטייס הקשה שלי איננו אבל עדיין אוהב את המשחק
בבקשה, נפט אלמוות, אני מבין שזה אמור להיות אגדי קשה להשיג הטבה, אבל העובדה שזה הופך אותך לבלתי פגיע + מהירות מוגברת פשוט מאייתת אבדון למי שמפעיל את זה. ונראה שלכולם יש את זה, מיומנות רמאות מאוד בשלב הראשון. לפחות תיפטר מחובב המהירות, כדי שאוכל לברוח
יותר מדי פרסומות, זה לא ייאמן כמות הפרסומות במשחק הזה. למשחק יש פוטנציאל והוא ממכר אבל הפרסומות הסרתי את המשחק אחרי שעתיים של משחק בו!!
אהב גרזנים! איך יכולת להשתבש כל כך עם קסם?? המשחק הזה נורא לא מאוזן. יותר מדי פרסומות כמו ברוב משחקי הטלפונים הסלולריים האלה, אבל בניגוד לצירים, לאחר המוות אתה צריך לשלם כדי להופיע מחדש, אחרת להתחיל ב-1-1! אני מקווה שהטעויות האלה לא יחזרו על עצמם בכותרות האחרות שלך!
תקשיב למשחק שלך יש פוטנציאל טוב, אתה צריך להוסיף עוד כוחות כמו כהה, אור, אנטי קסם, תחשוב איך לשפר אותו ואני בטוח שהמשחק יהיה פופולרי
אחד ממשחקי הנייד הטובים ביותר ששיחקתי. זה פשוט ומהנה במיוחד... גם מאתגר. הבעיה היחידה שיכולתי למצוא במשחק הזה היא *פחות יחסית פחות כמות של ממלכות (רמות)* אחרת זה מושלם....אולי אפילו תלכו לאיבוד במשחק. החלק הטוב ביותר הוא שאין יותר מדי פרסומות....וכשזה מגיע זה מגיע רק בזמנים מתאימים וגם למודעות יש דפוס ספציפי ולא יכול לבוא בזמנים אקראיים בניגוד למשחקי i.o אחרים.
מישחק מושלם עם ארבה דמויות יפות וזה די כמו אווטר עם כל היסודות אני ממליצה על המישחק הזה ותהנו לשחק שהיהי כיף😁😁😁
המשחק היה טוב, אבל אני שונא את הפרסומות לפני כל התחלה של זירה. לעתים קרובות זה גורם לי להפעיל מחדש את הרמה מההתחלה. לעתים קרובות גם לא יכולתי לסגור את המודעות.
Magica.io - Battle Royale Action bmk
מבחינת משחקיות, זה משחק קטלני זמן נהדר. בסך הכל זה 50% פעולה, 50% צפייה במודעות
טוב זה ממש כיף ואני נהנה לשחק בו הרבה אפילו בדרכים כשאני משועמם
Magica.io Laga ovi
אוהב את המשחק אבל שילמתי כדי לאבד את הפרסומות אבל בגלל שדרוג טלפונים איבדתי אותו
המשחק קל וטוב אבל המפתחים צריכים לעבוד יותר על הגרפיקה, וצריכים לכלול גם התאמות קבוצתיות, אחרת המשחק טוב מאוד.
משחק מהנה אבל הרבה פרסומות. גם לאחר BUYIN של החבילה ללא פרסומות, היא עדיין דורשת פרסומות כדי לעשות בונוסים כלשהם
אני לא יכול לזוז יותר. הדמות שלי פשוט נשמעת מסביב.
ממש מטורף