Post by acatrintemppor on Feb 8, 2022 1:53:11 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Minion Rush: Koşu oyunu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Minion Rush: Koşu oyunu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz kristaller kesmek ▞▞▞
▞▞▞ Minion Rush: Koşu oyunu 2022 version ▞▞▞
oyun bir seviyenin ortasında rastgele çöküyor, tüm ilerlememi kaybediyor, çok sinir bozucu
rrrtty
Endless Fables 2: Frozen Path রোমাঞ্চকর dvav
1 yıldızı hakketiniz siz kim oluyorsunuz da benim şansımı oynadığımı diye 2 haftayı yasaklamayı denemeyi denemeyi benim hakkımda bu yuzden kim ediyon lan 1 yıldızı hakketiniz bu yuzden sizi hiç yıldız haketiyorsunuz benim gibi hilecaklar için bu oyunu tavsiye için hiç yapmıyorum oyunu hile engellemeyi yasaklanıyonuz ne sacma bir sistem ve bu oyunu kaldırıyorum.
Abi çok güzel olmuş onu zaman kazandıracakları döndürmeleri ve oyunlarını oynamayı oynamanızı tavsiye ederim
Oyun süper eğlenceli ve bana göre bağımlılık yapıyor, ancak bazen oyunda bir arıza oluyor veya sadece uygulamayı yüklemeye çalışıyor. Bunun dışında, bu oyun sıkıldığınızda oynamak için harika.
Android ve iOS için yapılan en çılgın oyun: Minion Rush
eğlenceli oyun, ancak internet bağlantısı yok diyor oldukça fazla. internete bağlıyken bile.
Minion Rush: Çılgın Hırsız apk (v7.4.0k), Gameloft'un en eğlenceli koşu oyunu Minion Rush: Çılgın Hırsız ile sevimli minyonların eğlencesine
Aşırı iyi bir oyun gerisi rastgele ahqgqhqospdpsoshsgsgssfqfqafsttststs0
Minion Rush by Gameloft SE earned $50k in estimated monthly revenue and was downloaded 1m times in November 2021. Analyze revenue and download data
Minion Rush İndir | TabletAdam
Eskiden bu oyunu oynamayı çok severdim, şimdi baştan başlamadan bir bölümü bile bitiremiyorum, çok can sıkıcı ve artık oynamak bile istememe neden oluyor 😔
Oyun hala harika, ancak görevler koşarken tamamlayabileceğiniz bir şey olmalı, ancak sizi durdurmaları gerçekten sinir bozucu oluyor. Umarım tekrar sonsuz koşucu yaparlar çünkü eskiden nasıl olduğunu özlüyorum :/
Böyle bir rezalet Hakkında. Dil Türkçeyi seçmem oyun çıldırmaya başladı. İptale basıp geri döndürmemde hiç sevmem bir dil ile giriş yapmamıdı tek kelime ile rezalet 0 puan olsa verirdim. Ve sürekli reklam çıkıyor.
Orijinal çekiciliğinin yarısından fazlasını alan güncellemelerle oyunu mahvettiniz. Ve zaten bildiğim şeyler ve öğreticilerle beni rahatsız eden kızıl kafa olmadan hiçbir yere gidemez miyim? Bize sadece kontrolleri öğretin ve gerisini oyuncuya bırakın. Haritayı ve jöleyi almak büyük bir hataydı. Şimdi sadece zeminler ile değiştirildi ve oyunu rütbe ile ilerletmek çok kolay. Harita en azından ilerlemek için tüm seviyeleri tamamlamamı sağladı. Bu düzeltilene kadar geri gelmeyecek.
İşte sonsuz koşu türündeki popüler mobil oyun Minion Rush ile ... Çılgın Hırsızlar filminin oyunu Çılgın Hırsız Minion Rush adıyla Android
Ne yazık ki orijinalinden farklı olarak görevlere dayalıdır, bu nedenle hepsi süper kısa koşulardır. Benim için eğlenceyi aldı, bu yüzden onu kaldırıyorum.
Harika bir oyun gerçekten eğlenceli ama sadece görevleri yapabilirsin, artık özgürce koşamazsın, bazı iyi haritalar gitti ama yine de eğlenceli
ÇOK İYİ yani kapsüller Gelmeden Önce AVL Gelmeden Önce daha iyiydi (rastgele) jshdbdgdjshsbbxjxjshdhxjxbsnxjxbxnsjdhdbdjdjehvehdgdbdjehevdgdgdbdbdbdbdbdbdhejkeueherhdhdhdjeuhehdhvbdhdjehehrbrhdjidushehrhrbvfbfbfbhdhdhdhdhdjslkehrgdbdbdndnnsjejehegdbbdbxbsndjdhdbdbdnjejehegdbdndjdieuhdvsvsndndjdjhebdbdbdndnjehsgdbdbdbbdbdndnejehgdgdbdbx bdbdbdbebdbdbbdbdbdndndnrnfnbdbdbsvsvevhrjfhdhdh3nenbdbdbdbdbdbdndndndndnndndndnekekirjdsgdbbrnfjdbdbdbbdndjdhbehrhfhbdbxbxbdbbdbdhdbbdbdbdbdbdbbdbdbdbdhdjejjejej ettik
Neden topladığımız muzlar hesaptaki muzlara katılmıyor
Çılgın Hırsız - Minion Rush Koşu Oyunu - Andropedi Muz toplama oyunu Minion Rush indir - Mobilge. ÇILGIN HIRSIZ indir (iOS) - iPhone ve iPad İçin Çılgın
Orijinali daha iyiydi. Oynardım ve eskisi gibi olsaydı tavsiye ederim. Bunu 5 dakikadan fazla oynamadım. Görevler, çok can sıkıcı olan hedefi tamamlar tamamlamaz sona eriyor ve şimdi sadece aşırı karmaşık. Farklı alanlarda ilerlemeyi ve ne kadar uzun veya ne kadar hızlı/uzak koşabileceğimi görmeyi sevdim. Bu oyun artık pek iyi değil. eskiden çok daha iyiydi. Umarım bu şikayetleri görürler ve eski oyunu geri getirirler.
Yeni sürümde pek oynamadım. Eskisi gibi, olması gerektiği gibi. Ayrıca, elde etmek için çok çalıştığım tüm geçmiş eşyalarım nerede? Ben de baştan başlamaktan mutlu değilim.
Eski formatı, bir görevi tamamladıktan sonra gerçekten gerçek şeyler edindiğiniz zaman daha çok sevdim. Hala oyun oynamaktan zevk alıyorum ama duble muzlarımı, durdurulamaz minyon topumu özlüyorum. Bunun gibi şeyler.
Minion Rush: gioco runner Casual iej
Suçlamada. Bir saat kadar yükleyemedim
Ne harika bir oyun çok güzel ama çok fazla göreviniz olmamalı bu yüzden sadece 3 yıldız veriyorum
Yapacak başka bir şeyiniz olmayan biri için güzel bir minyon oyunu ama eklentiler son derece önemli. Yüzüne çok giriyorlar btw
ama bu oyun sıkıcıydı
Bütün emeklerim paralarım çöpe jeton ve mel kıyafetleri için hep para verdim 300 yukarı levellerim gitti bu ne yazıklar olacaklar olsun 1.kademeye başlamam pislikler siliyorum tekrar yükledim yine sıfırdan başlatıyor
eskiden baya zevk alırdım şimdi 2 alıştırma yapmak için ders çalışmak zorunda kalmak zorundayım.
ben beğenmedim ama yiğidi öldürebilir misin yemeye açılmıyor diyenlerin tableti olabilir
Çok güzel bir oyun bence herkes indirip oynasın. Ben onunla genel olarak daha fazla antrenman yapmaya başlamadım ama amaca yönelik derslerimi sarktım. Kötü Yorum yazanlar bir daha yorum bence.
Minion Rush: gioco runner Casual iej
oldukça iyi yani iyi bir oyun ama oyuna başladığınızda ve oynadığınızda bir şey buldum, ölmek için oynamanız ve kaybetmek için kazanmanız gerektiğini söyledi... biri lütfen bana bunu neden yaptığını söylesin
kötü oyundur indirmeyin...
2 puan kırdım Çünkü oyunun eski Sürümü daha güzeldi şimdi ISE Bir görev bittikten hemen Sonra oyun bitiyor madem görev koyuyorsunuz Bir yere çarpana Kadar Sürekli görev değişsinki oyun Kısa sürmesin rastgele: hhhhhkdgshhegfnsgfnsfgsnefgndfgndfgnefgnsfgndfbnegfnefgnrtgnrtgnrthnrthntrgnethnrtyjrtyjrtyjrtyjrtynrhtnrthnrtyj4tyj4tynrthnrthnrhtmrthn4tymrthmrthmrtyjrthj4tujehtj3thnthenethnergn3tynrtynetyntegnetynetyneytntehnrthjetynetyneytjetgjethnrtnetgnetgneryj3tynteyneryjerynrtnrtynrtynrtyjun
Bu eskiden eğlenceli bir oyundu, ancak şimdi sürekli "ödülünüzü teslim ederken bir sorun vardı" hataları ile 300 öğe toplamanız gereken ve 5 dakikada sadece 7 aldığınız görevler arasında bir acı var. Bir şeyler halletmek için saatlerce oynuyordum, ara sıra birkaç dakika atlayıp molalarda eğleniyordum.
Bir oyundu oğlu bozdu harbiden oyun bitince reklam mükemmel reklam o zaman bütçe yok ama biz seçim için reklam izle finalde lütfen internet bağlantısı kontrolünüzü ne lahana turşusu
Bence orijinali çok daha iyiydi, hiçbir görev ya da taslak yoktu, güncellemeler olmadan ve sınırsız çalıştırma yerine, işiniz biter bitmez çok daha iyi hale getirilebilirdi.
Memnun olarak, neredeyse aynı zorluklarla kendini tekrar ediyor gibi görünüyor Rota boyunca ilerlemeye geri dönmeyi tercih ediyorum Versiyondan nefret ediyorum
Ormanda koşu oyunu - Koşu Oyunu Maymun Oyunları Apk İndir Mod Hile,Subway Surfers APK İndir - Ücretsiz Oyun İndir ve Oyna.
İyi oyun çocuklarım gerçekten eğleniyor!! Yolda arabada olduğu gibi iyi bir oyun ve çocuklarınızın zihinlerini arabada meşgul etme ihtiyacı. Yani orada bir savaş başlatmazlar
Tekrar denedim ve çok değişmeye devam ederdim ve demek istediğim daha iyi oldu ama sadece sonsuz bir koşu oynamak istesem bile olmuyor çünkü size muz almanızı söylüyor bu oyunun kullandığı şeyi geri getirmesi gerekiyor yıllar önce şimdi 5 olan bebek gibi
Çok ağır yükleniyor güzel bir oyun ama bu düzeltilirseniz şehirdeki puanım beş