Post by mondcirenabri on Feb 5, 2022 20:20:33 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ languotas audinys ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ languotas audinys IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas daug monetų ▞▞▞
▞▞▞ languotas audinys 2022 version ▞▞▞
Čempiono levely kmr tai aš geras?
Šis žaidimas verčia jus atlikti nurodytus judesius, o jūs negalite atlikti savo judesių.
Kol kas jis gerai imituoja Ganos taisykles, tačiau čempionato lygmeniu žaidimas visai nekelia iššūkių, prašau padaryti jį itin sudėtingu, pridėti daugiau duomenų bazės, kad Ganos taisyklės būtų sudėtingesnės. Dauguma Ganos žaidėjų to nedarys. man tai išvis sudėtinga.. Laikykitės mano patarimo, einate geru keliu
Tai gana geras žaidimas, jo grafika yra nuostabi, bet kai atsiduri tokioje padėtyje, kurioje gali paimti vieną iš savo priešininkų šaškių, tai priverčia tave jį paimti, o ne leisti atlikti kitą ėjimą su kitomis šaškėmis, be to, jis turi daug skelbimai
Puikus gms
Checkers Board axl
Iš pradžių atrodo gražiai , bet kai pasiekiau sunkų lygį , žaidimas pasidarė blogas taip , kad kompiuteris žaidžia blogai ne taip , kaip tu nori ir atsisako , kol tave nesuvaldys rudos šaškės .😠😡
Jėgos paėmimas tikrai erzina, amerikietiškos šaškės veikia ne taip. Iš esmės tai reiškia, kad žaidimo baigtis nusprendžiama per kelis ėjimus ir tai nėra teisinga.
įdomus žaidimas, aš tikrai geras ir dar nepralaimėjau, bet nekenčiu šio beprotiško šuolio, jis neturi prasmės.
visai neblogas
Šis žaidimas nėra nesąžiningas, kodėl visada pradeda nuo to, kad aš laimiu, aš pralaimiu. Aš nepatenkintas šiuo žaidimu
Ši programa yra nuostabi, aš negaliu konkretizuoti savo darbe, tiesiog žaisti, kol telefono baterija neišsijungia, vadinasi, ji puikiai tinka OMG. ką galiu pasakyti.
Tiesiog gerai ir per daug skelbimų.
Retkarčiais pateikiama reklama yra gerai, bet ne po kiekvieno žaidimo.
Linksmas, bet labai prastas AI. Jis paskelbs lygiąsias ir baigs žaidimą, kai jį apsups.
Tai gerai, bet negali pasukti. Todėl negaliu mėgautis žaidimu, nes mano ekranas sugedęs, bet šiaip tai įdomus žaidimas.
Taip išmokti yra daug lengviau, be to, tai gali labai gerai nustumti laiką, bet tų trijų žvaigždučių pakanka!
liuks
Tai gerai ir labai įdomu. Rekomenduoju visiems, kurie yra vieniši, tai mane džiugina.
Prastas žaidimas. Judesiai atgal, nereaguojantys valdikliai, nelyginis judėjimas,
kadangi labai mėgstu žaisti šaškėmis tai man šitas žaidimas yra cool
ČIA, ŠIUKŠLIU, NEŠVAISTITE LAIKO, jei žaidėte tikras šaškes.Judėjimai yra iš anksto nustatytos reikšmės (jei turite dvi galimybes peršokti priešininką, tai suteikia tik vieną iš tų judesių ir dažniausiai tai yra ėjimas, kuris leis priešininkui (procesoriaus) peršokti ir jus. DIDŽIAUSIAS, ty aš nustatau procesorių, todėl aš gali gauti vanagas, bet tai neleis man gauti, priversdamas mane atlikti kitą judesį, kuris yra išmestas, nes tai sujaukė mano sąranką ir leido CPU įgyti pranašumą.) GARBAGE žaidimas.
Šis žaidimas pradžioje yra lengvas
Nepatinka tie privalomi šuoliai! Jei atvirai, juodraštis prieš kompiuterį nėra puiku.
Man patinka čekų žaidimas. Mūsų šalyje tai įprasta. Bet kodėl žaidėjas, priverstas valgyti su karaliumi, gali pasirinkti valgyti su įprastu žetonu ar karaliumi? Tai sugadina viso žaidimo grožį!
Sudas mn nepatiko
Kūrėjai atliko gerą darbą nustatydami, kur galite pasirinkti skirtingų šalių šaškių lygių tipus ir, jei norite, netgi galite grįžti prie tų lygių. tai gerai padaryta ir dėl jų patogu jį nustatyti. Puiku vaikinai ir merginos.
Šis žaidimas teisėtas patikrinimas tiek daug. Kartais, kai ketinu laimėti ar tiesiog suvalgyti pėstininką, aš negaliu, net jei botas ką tik padarė tą patį žingsnį.
Dáma Deskové zpmu
Gerai, kad tu dabar juokingas, viskas gerai, atpažįstami žaidimai, man patiko, todėl trys žvaigždutės yra labai gerai šachmatų lentoje. Tiesą sakant, tą dieną man buvo labai nuobodu, buvau gydytojo kabinete ir tai man labai padėjo ir neleido būti buvau įsitempęs, atsipalaidavau ir sekėsi gerai Nesijaudinau, tikėjau, kad įsitraukiau į žaidimą, todėl patikrinkite, ar berniukas išėjo tikrai geras tris
Kodėl AI juda atgal, kai to nori?
Šis žaidimas yra geriausias žaidžiant ir konkuruojant internete. Tačiau problema ta, kad jame yra daug skelbimų ir jie nuolat pertraukdavo mano veiksmus. Nekenčiu visų tų skelbimų, pašalinkite skelbimus. Aš jų nemėgstu. Prašau, kaip atsikratyti skelbimų
Helix Stack Jump 캐주얼 게임 mam
Tai geras žaidimas, tiesiog pasirinkite savo šalį Zambijoje, todėl jos ten nėra, bet tai yra beveik vienoda bet kuriai Afrikos šaliai.
Kad ir kaip man patinka žaidimas...jei nuolat turiu stabdyti reklamas, išeinu...užsiregistravau žaisti...nebūčiau apmėtytas šiukšlėmis...
Geras žaidimas ir sudėtingas, kai pasieksite aukštesnįjį lygį
CPU labai apgaudinėja. Kai turite kelias fiksavimo parinktis, procesorius nusprendžia, kurį iš jų turėtumėte planuoti, net kai planuojate savo fiksavimo strategiją. CPU užfiksuos tose pačiose situacijose. Šis žaidimas yra geras, bet ne tam, kad mestų iššūkį ir mėgautųsi.
チェッカーズ ボード gten
Puiki programėlė, bet kai visose šalyse esi pažengusiojo lygio... Kompiuteris pakartos paskutinius judesius šimtą kartų, kol tu pasiduosi...heh..
Labai graži programėlė. Su juo galite mesti iššūkį savo gebėjimui žaisti chaker žaidimą, taip pat gali padėti kūrybiškai mąstyti ir laimėti žaidimą
A.i yra šiukšlės meistro lygmenyje, tai tiesiog kaip žaisti vaiku, kuris tik judės pirmyn ir atgal, kol lygiosios bus priverstos sunkiai domėtis žaidimu, dėl kurio neįmanoma progresuoti.