(Android) Who is? Brain Teaser \u0026 Riddles استقامت بی نهایت را فریب می دهد
Feb 5, 2022 20:02:28 GMT 2
Post by mondcirenabri on Feb 5, 2022 20:02:28 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Who is? Brain Teaser \u0026 Riddles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Who is? Brain Teaser \u0026 Riddles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ استقامت بی نهایت را فریب می دهد ▞▞▞
▞▞▞ Who is? Brain Teaser \u0026 Riddles 2022 version ▞▞▞
فقط ی ستاره میدم وقتی زبانشو فارسی کردین چار تای دیگشم میدم.
این بازی اگر با هر سطح جدید افزودنی نداشته باشد مشکلی ندارد.داشتن چند تبلیغ در اینجا و آنجا به جای مزخرفات مداوم، بهتر است. بازی خوبیه 👍
عاشقشم . خیلی جالبه . امیدوارم سطوح جدیدی ایجاد کنید
خوب
تبلیغات بسیار زیاد است اما خوب است و لطفاً سعی کنید تبلیغات را افزایش دهید و من آن را در عرض 2-3 روز تمام کردم اما وقتی می خواهم نکاتی را دریافت کنم می گویند که فیلم را تماشا کنید اما وقتی روی آن کلیک می کنم کار نمی کند .... همچنین وقتی می خواهم روی گزینه های راهنمایی کلیک کنم گوشی من کار نمی کند ....
Grow Castle - Tower Defense Arcade qkc
من بار برای نصبش کردم ولی نصب نشد امیدوارم کسانی را نصب کنند که ازش ناراضی نباشند . من trچند بار نصب کردم ولی نصب نشد امیدوارم کسانی که نصب می کنند ناراضی نباشند. ممنون از اینکه وقت گذاشتید و نظر/ممنونم را برای اینکه وقت گذاشتید و نظر من را بخوانید
این یک قاتل زمان عالی است! ولی!! مثل اون یکی که ذکر شد🗣️.... تبلیغات خیلی زیاده!!! .... اما بازی فوق العاده ای نیست... تبلیغات خرابش کرد😐 من به این بازی امتیاز پنج ستاره می دهم اگر تبلیغات 1 دقیقه ای زیاد نباشد... مثل این است که شما سطح اول را تکمیل کرده اید. .. و تبلیغ می آید! یک تبلیغ 1 دقیقه ای غیرقابل رد!!
عالدییایسییسییایسیایييزی
این بازی خوب است اما وقتی بازی به ما میگوید کاری را انجام دهیم و زمانی که آن را انجام میدهیم و ما را سرزنش میکند که آن کار را انجام دادهایم و سطوح کمتری وجود دارد. بنابراین من آن را حذف کردم.
بازی خوبی است، اما اگر گزینه hint را فشار دهم، راهنمایی و سکه نمیگیرم
بد نیست اگر خارجی بلد نباشی نمی فهمی من خارجی بلد نیستم و نمیتونم بفهمم
Who is? Brain Teaser & Riddles Trivia mks
عالییییییییییییییییییییی ممنون از سازندش 😉
این بازی واقعا سرگرم کننده است و معماهای زیادی برای انجام دادن دارد
خوبه ولی کاش فارسی بود
Who is? Brain Teaser & Riddles Xırda-xuruş xgbb
این بازی کاملاً هیجان انگیز است😍😎🤯. اگرچه تنها مشکل اینجا تبلیغات دائمی 😑😖 است. اما علاوه بر همه اینها، من هرگز با این مشکل نداشتم. بهتون پیشنهاد میکنم بازی کنید چون ضریب هوشی شما رو بالا میبره و ذهنتون رو تیز میکنه.😝😁 ...و بدترین قسمتش اینه که وقتی همه سطوح رو تموم کردید باید از اول شروع کنید!!!!🤔😑😣! !!!!!!
بازی خوبی هست که ازش خوشم آمد و در ضمن اگر خیلی کسی از این بازی خوششون نمیاد فحش ندن محترمانه بگن که از این بازی خوششون میاد یا نه.
بازیدخترانهرقابت قشنگ
بسیار سرگرم کننده و لذت بخش است و من کاملا با سطح 112 موافقم
هاریکا
عشق
بازی مهیج است و در بالا بردن هوش عالی است هر که آنرا دانلود کند،ضرر خواهد کرد
چه خوب 🥰
من و خواهرم این بازی را دوست داشتیم، فوق العاده است 🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍😍 ممنون از ساختن این بازی..
در حال حاضر من چیز زیادی در مورد این بازی نمی دانم، چگونه است، بعداً همه متوجه می شوند، اما اگر بدون بررسی چیزی بگویم اشتباه است. متاسف. ماهر احمدرضا از MBDin پنجاب (PAK)
Who is? Yepyeni Zeka Oyunları Soru Cevap tsg
آگهیها خوب بودند، میتوانستند به سرعت جلو بیفتند، از اکثر آنها رد شوند یا تا حدی رد شوند. تعداد زیادی پازل 5 مورد پیدا کنید و قطعات پازل را در محل مناسب پازل قرار دهید. نه یک چالش و نه سرگرم کننده.وقتی سؤالات کی مطرح میشود، سرگرمکنندهتر میشوند، اما هر چه بیشتر وارد بازی میشوم، چالشهای «پازل» بیشتری در عوض ارائه میشوند! ای کاش می توانستم نوع پازلم را انتخاب کنم.
این سطوح بسیار آسان است و برخی از آنها موضوعات مشابهی هستند. من تمام سطوح را تمام کردم. بازی در سطوح قبلی بسیار کسل کننده است لطفاً سطوح جدید را خیلی سریع بیاورید و سطوح خنده دار و پیچیده تر را بیاورید
من این بازی را دوست دارم زیرا ساده و راحت است اما می دانم که هر چه بیشتر بازی کنم سخت تر می شود
بسیار آهسته و با کیفیت پایین ویرایش
خوب عالی
خیلی مسخرست
Who is? Teka-teki Minda Trivia gvdr
من می دانم که این یک بازی رایگان است و تبلیغات برای توسعه دهنده مهم است. اما تبلیغات بعد از هر سطح، من فکر می کنم که خیلی زیاد است. خود بازی، سرگرم کننده است. ببخشید که حذف نصب کردم
عالییه مخصوصا برای من که دارم انگلسی یاد میگیرم خیلی مفیده برای اسپیکینگ
فکر می کنم من مخاطب هدف نیستم (یعنی بالای 10 سال سن دارم). چند پازل اول بسیار ساده هستند، بنابراین بازی به این صورت است: 3 ثانیه بازی کنید، تبلیغ تماشا کنید، تکرار کنید. شاید بعداً بهتر شود اما آنها قبلاً مرا از دست دادند.
من واقعاً این بازی را دوست دارم، اما کارم با برگ ها تمام شده است، لطفاً به من بگویید که به زودی کی خواهد آمد
بازی احمقانه، بدون دستورالعمل و تبلیغات پس از هر سطح، جریان بازی را مختل می کند. من قدردانی می کنم که برای آزاد نگه داشتن بازی به آنها نیاز است، اما راه های بهتری وجود دارد. یا آنها را هر چند سطح داشته باشید، یا آنها را بهعنوان پاپآپهای مزاحم داشته باشید، همانطور که در بازی دیگری دیدهام. همچنین، داشتن گزینه ای برای دیدن چند سطح و امکان پخش مجدد سطوح قبلی مفید خواهد بود.
این بازی خیلی چیزها را به من اطلاع داد. این بازی مغز من را کار کرده است🧠🧠. 🙏🙏 با تشکر از همه شما
معماها و بازی های فکری؟ بیشتر شبیه، سلول های مغز از این بازی ها پیر می شوند. تنها راه برای یافتن یک سرنخ احمقانه، تماشای یک تبلیغ است که در وهله اول مفهوم «معما» نامیدن آن را خراب می کند. چرا زحمت ساختن یک بازی احمقانه آسان را که فقط یک فرد با ضریب هوشی پایین قادر به حل آن نیست و ما را تحت بمباران تبلیغات قرار می دهد در صورتی که حتی نمی توانیم بدون تماشای یکی برای یک اشاره سطح را بفهمیم، که به نظر نمی رسد را به زحمت بیاندازیم. به هیچ وجه مفید است. اگر تست IQ می خواهید، پس این بازی گزینه مناسبی نیست.
Who is? Brain Teaser & Riddles Quiz nwn
خوبه🤗
توسعه دهندگان حریص شما زمان بیشتری را صرف تماشای تبلیغات می کنید و در واقع بازی را انجام می دهید.
Who is? Teka-Teki Merangsang Trivia zwga
خیلی باحال بود
ببخشید من تو قسمت ۱۱۰ گیر کرد میشه کمکم کنید لطفا