Post by Sofia Chemistry Longbridge on Nov 15, 2010 21:18:19 GMT 2
Nimi
Sofia Chemistry Annabel Marielle Clarissa Longbridge
Hüüdnimed
Sofy, Cher, Bel, Belz and some more
Vanus
18. aastane
Elukoht
Cambridge University/Italy/San Francisco
Perekond
[/li][li]Sofia isa Eric oli sõdur, kuid 27 aastaselt hukkus mees Afganistaani sõjas kui nende patrulli ajal lõhkes soomusauto rataste all maamiin. Mehel olid lühikesed heledad juuksed, hallid silmad. Kehaehituselt pikka kasvu ja sportlik. Tema õlal tattoveering - põimitud sõrmede vahel olev süda.
[/li][li]Sofy noorem vend Andrew sündis pool aastat enne Ericu surma. Poiss käib hetkel Londoni erakoolis. Norrmehel on heledad lühikesed juuksed (nagu isal) ja tumedad silmad. Kehaehituselt pikka kasvu ja sportlik. Ta tegeleb jalgpalliga.
Iseloom
Sofiale meeldib enda kohta kasutada väljendit - "Ma olen nagu kass. Kunagi ei tea kui ma võin küüned paljastada ja lõviks muunduda". Ning seda ütleb ta ka muige saatel, mis tõttu peab neiu seda vägagi ebatõenäoliseks. Kuid seda on ka juhtunud. Keskkoolis (kui ta käis veel San Franciscos koolis koos enda noorema vennaga) astus ta sageli tema kaitseks välja. Seega pehme ja armsa pealis pinna all peitub emalõvi. Oma sõpru hoiab ta ülekõige ning veedab nendega võimalikult palju aega koos. Kuid õhtuid meeldib tal veeta enda raamatute ja päeviku seltsis, mida ta regulaarselt täidab.
Välimus
Sofial on poolde selga ulatuvad paksud lokkis tume pruunid juuksed, vasakule hoidev tukk, tumepruunid silmad. Tema parema rinna kohale on tattoveeritud sõnad "Just breath". Kannab neiu aga vägagi lihtsaid ja mugavaid riideid. Teda näeb ikka teksades, t-särgis, vabaaja pintsakus ja ketsides ringi lippamas. Ning samuti ei puudu selles koosluses ka tema must läpakakott, mis sisaldab endas punast DELLi sülearvutit.
Õpib
Psühholoogiat - neiut on alati paelunud inimesed, nende emotsioonid ja see kuidas nad erinevaid probleeme lahendavad.
Muud
* Sofial on kaasasündinud II järku astma
* Tahab saada kirjanikuks
* On enda ema muusa
* Kardab kõrgust
* On kindel, et igal asjal on lõpp ja algus
* Omab juba 3'ndat aastat juhilube
* Sõidab 69'nda aasta Ford Mustangiga[/center]